Народните представители ще разискват по питането на Стоян Таслаков и

...
Народните представители ще разискват по питането на Стоян Таслаков и
Коментари Харесай

Състоянието на "Български пощи" ще разискват народните представители

Народните представители ще разискват по питането на Стоян Таслаков и Никола Димитров към заместител министър-председателя по дейно ръководство Калина Константинова по отношение на положението на " Български пощи " ЕАД - неизплатените заплати на чиновниците и хакерската офанзива, съобщи БГНЕС.

След разискванията, вицепремиерът Калина Константинова ще дава отговор на депутатски въпрос за политиката на държавното управление за банкет на лица, бягащи от война в България. Втори на депутатски въпрос ще дава отговор общественият министър Георги Гьоков във връзка със спазването на правото на свободно сдружаване на служащите и чиновниците в " Липхер-Хаусгерете Марица " ЕООД.

Министър на опазването на здравето Асена Сербезова ще дава отговор на 7 въпроса, сред които за уволнението на заместник-директора на РЗИ – Пловдив, както и за структурните промени в Университетска многопрофилна болница за интензивно лекуване " Александровска " ЕАД.
Предстои министър на земеделието Иван Иванов да дава отговор на запитване за нуждата от незабавни ограничения за ремонт на язовирната стена на язовир " Огоста ", край гр. Монтана от неговия притежател Министерството на земеделието.

Министърът на нововъведенията и растежа Даниел Лорер ще отговори на въпрос за напредъка при осъществяване на " Рамково съглашение сред Министерството на стопанската система на Република България и Lockheed Martin Global INC по отношение на стратегия за индустриално съдействие F-16 блок 70 ".

На депутатски питания ще дава отговор още министрите на екологията Борислав Сандов, на превоза Николай Събев, на електронното ръководство Божидар Божанов, на енергетиката Александър Николов, както и на туризма и външните работи – Христо Проданов и Теодора Генчовска.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР