Народните представители ще гласуват днес три проекторешения за комисии -

...
Народните представители ще гласуват днес три проекторешения за комисии -
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Редовно заседание на Народното събрание

Народните представители ще гласоподават през днешния ден три проекторешения за комисии - две от тях са за основаване на краткотрайна комисия, които да ревизират дали има нерегламентирано въздействие в правосъдната система, а третото - за комисия, която да изследва какво се случва със основаването на " Национална многопрофилна детска болница ".

Предложението за основаване на Временна комисия за инспекция на обстоятелства и условия по отношение на съществуването на нерегламентирано въздействие в правосъдната система и обязаност на представители на правосъдната власт, несъвместими със стандартите за самостоятелност и професионална нравственос е импортирано от Кирил Петков и група народни представители.

Късно нощес от Движение за права и свободи оповестиха, че дружно с ГЕРБ-СДС са внесли в деловодството на Народното събрание план за основаване на краткотрайна комисия за инспекция на обстоятелства и условия, свързани с активността на групата към Мартин Божанов - Нотариуса.

Също по този начин се чака да бъде импортирано публично и настояването за чуване на и.ф. основен прокурор Борислав Сарафов за делата против Мартин Божанов - Нотаруса, който бе погубен в София предходната седмица.

Предложението за комисия за детската болница пък е импортирано от Корнелия Нинова и група народни представители, написа Дарик.

Депутатите ще гласоподават и Проект на решение за попълване състава и управлението на непрекъснатата делегация на Народното събрание в Парламентарната асамблея на Организацията за сигурност и съдействие в Европа.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР