Народните представители се пошегуваха по случай 1 април, но и

...
Народните представители се пошегуваха по случай 1 април, но и
Коментари Харесай

Депутатите: Кирил Петков се скри на 1 април

Народните представители се пошегуваха по случай 1 април, само че и леко се скараха за това, че министър председателят Кирил Петков, вицепремиера и финансов министър Асен Василев, както и по-голяма част от изпълнителната власт ги няма за блиц контрола.

Депутатът от Движение за права и свободи Йордан Цонев схваща, че може би министър председателят Кирил Петков счита, че през днешния ден, 1 април е професионалният му празник и има право да чества, само че той дружно с народните представители щели да го отпразнуват дружно, в случай че бил пристигнал за днешния блиц надзор. На блиц контрола в Народното събрание са единствено вицепремиерът и министър на стопанската система и промишлеността Корнелия Нинова, както и вицепремиерът и районен министър Гроздан Караджов.

" Аз си купих вратовръзка " Байдън " в чест на празника ", пошегува се Цонев.

Той предложи блиц контролът да се организира наложително в наличието на премиера и всички вицепремиери. Цонев настоя още блиц контролът да бъде идната седмица в петък, а не да се организира " сакат блиц надзор ".

Лидерът на " Възраждане " Костадин Костадинов не знае какви са неотложните задължения на премиера Кирил Петков да не пристигна на блиц контрола в Народното събрание . Костадинов не знае по какъв начин страната се грижи за българските моряци от кораба " Царевна " в Мариупол.

Костадинов е засегнат е скриването на премира, като това не му предписание чест.

Депутатът от ГЕРБ Тома Биков съобщи, че опозицията демонстрира интерес към Кирил Петков и Асен Василев, само че тях ги нямало и в този момент трябвало да задават въпроси към Корнелия Нинова и Гроздан Караджов. Нинова не е хвърляла бомби като първите двама. По-неотложен ангажимент от това да отидеш при началниците си не можеш да имаш. Ние сме им началници и имам възприятието, че някои хора стартират да се крият. Ако може да ги извикате да дойдат през днешния ден ще е най-добре, настоя Биков.

От Българска социалистическа партия също взеха думата. Борислав Гуцанов недоумява каква покруса се разиграва с неприсъствието на Кирил Петков, като атакува ГЕРБ, че някогашния министър председател и сегашен водач на ГЕРБ Бойко Борисов въобще не е идвал в Народното събрание . Нека да бъдем правилни, народни представители сме, а не да вършим седянка, прикани Гуцанов.
 Здравните осигуровки на бежанците скараха депутатите
Здравните осигуровки на бежанците скараха депутатите

От " дискриминация " до " помощ за деца без родители "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР