Народните представители от Възраждане за регион София – инж. Николай

...
Народните представители от Възраждане за регион София – инж. Николай
Коментари Харесай

Народните представители на Възраждане откриват приемна в София

Народните представители от Възраждане за район София – инж. Николай Дренчев, Иво Русчев и адв. Петър Петров афишират приемен ден за среща с жители.

Срещите с жители ще се организират всеки вторник от 16:00 ч. до 18:00 ч. в град София на бул. „Христо Ботев“ 111

За въпроси или предварителни записвания: [email protected]

инж. Николай Дренчев е депутат от ПГ на „Възраждане“ в 47-то Народно заседание, определен от 2ти МИР София. Той е един от учредителите на Възраждане. От първия конгрес на партията в гр. Плиска през 2014 година до момента той е неин учредителен секретар. Инж. Николай Дренчев е някогашен офицер – боен водач на изтребител МиГ-23МЛД, бизнесмен с сполучлив бизнес, татко на шест деца, прочут в редица публични и цивилен организации, които се занимават с проблеми, свързани с образованието и детското законодателство.

Иво Русчев е депутат от ПГ на „Възраждане“ в 47-то Народно заседание, определен от 25-ти МИР София. Той е ръководител на Възраждане София. Роден е и е израснал в град София. Потомък е на рода на Софроний Врачански. Завършва междинното си обучение в частна професионална гимназия със компетентност „ Банково дело и счетоводство ”. След което, приключва висшето си обучение в УНСС със компетентност „ Икономика на търговията “.

Адв. Петър Петров е депутат от ПГ на „Възраждане“ в 47-то Народно заседание, определен от 24-ти МИР София. Той е магистър по право от Юридическия факултет на Софийския университет „ Св. Климент Охридски “. Адв. Петров е един от основателите на политическа партия Възраждане, член на Националния комитет на Възраждане и заема длъжността на заместник-председател на партията от нейното основаване до сегашния миг.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР