Народните представители от Продължаваме промяната - Демократична България Ивайло Мирчев

...
Народните представители от Продължаваме промяната - Демократична България Ивайло Мирчев
Коментари Харесай

Ивайло Мирчев и Надежда Йорданова предлагат закон за връщането на комплекс “Камчия” от Русия

Народните представители от " Продължаваме промяната - Демократична България " Ивайло Мирчев и Надежда Йорданова са създали законопроект за връщането на санаторно-оздравителния комплекс “Камчия ” и замразяването на съветски парцели, благосъстоятелност на глобени лица.

Това стана ясно от обява във фейсбук профила на Мирчев, който прецизира, че двамата чакат поддръжка за законодателната самодейност от цялата парламентарна група, както и от други политически сили.

“Законодателната самодейност е мощно закъсняла, изключително с оглед продължаващата война на Русия в Украйна. Международни санкционни ограничения в този смисъл са налице от 2014 година, като в отговор на неспиращата експанзия на Русия се одобряват и нови. За да може България да извърши отговорностите си по използване на тези интернационалните ограничаващи ограничения, е наложително да бъде признат съответен закон ”, написа в профила си Мирчев. Представителят на “Да, България ” добави, че законопроектът предлага и поддържане на обществен лист на глобените лица на интернет страницата на Министерството на външните работи, за гарантиране на правата на трети лица.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР