Народните представители от ПГ на Възраждане в 47-то Народно събрание

...
Народните представители от ПГ на Възраждане в 47-то Народно събрание
Коментари Харесай

Възраждане и AUR обмислят провеждането на балкански конвой на свободата

Народните представители от ПГ на Възраждане в 47-то Народно заседание - Стоян Таслаков и Петър Петров участваха в конференция, която се организира на 19 февруари 2022 година в Букурещ, Румъния.

Конференцията беше на тематика „ Върховенство на националните конституции над бюрокрацията на Европейския съюз, проведена от румънската партия “Алианс за обединяването на румънците” (AUR), която е показана в две камари на Народното събрание в Румъния.

На срещата участваха представители на партии от 22 европейски страни, измежду които имаше и евродепутати.

Българските народни представители Стоян Таслаков и Петър Петров бяха посрещнати персонално от водача на AUR Джордже Симион, а по-късно се срещнаха и с евродепутатите Кристиян Тереш (Румъния) и Тиери Марияни (Франция).

Конференцията се организира под надпис “Надмощие на държавните конституции над европейската бюрокрация”.

Всички присъстващи изнесоха речи, обмениха скъп опит по отношение на справяне с идентични проблеми в разнообразни държави-членки на Европейския съюз. Беше сложено начало на координирани общи дейности в отбрана на националния суверенитет, в отбрана на правата, идентичността и културните особености на обособените държави-членки.

По време на конференцията стана ясно, че позициите на “Възраждане” и AUR по отношение на неравностойното състояние, в което ни слага бюрокрацията в Брюксел, съответстват изцяло. “Възраждане” провежда на 23-ти февруари от 11 ч. пред Министерски съвет, народен митинг в София, а AUR провежда митинг в Букурещ на 27-ми (февруари).

Представителите на България и Румъния договориха съдействие и взаимна поддръжка за митингите си. Обмисля се и провеждането на общ балкански “конвой на свободата”
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР