Народните представители от ГЕРБ от 16-ти МИР – Пловдив-град се

...
Народните представители от ГЕРБ от 16-ти МИР – Пловдив-град се
Коментари Харесай

Пловдивски депутати: Това, което ГЕРБ е направил в града, се вижда

Народните представители от ГЕРБ от 16-ти МИР – Пловдив-град се отзоваха на поканата на кмета на " Централен " Георги Стаменов за среща в изложба " Капана ", на която той показа значимите за региона планове. Това са реконструкцията на Хуманитарната гимназия " Св. Св. Кирил и Методий ", Дондуковата градина, благоустройството на улица " Младежка ", на подлеза на " Баня Старинна ", разширението на детска ясла " Вълшебно детство ".

" Това са пет плана, които имат голямо значение за запазване на културното и архитектурно завещание и за развиването и модернизацията на центъра на Пловдив ", акцентира при представянето им Георги Стаменов.

От своя страна инж. Иван Тотев напомни, че като кмет на Пловдив с екипа си е работил по тези обекти, които към този момент имат строителни позволения.

" С всички пълномощия, които имаме като народни представители в 47-то Народно събрание, дружно с Радомир Чолаков и Стефан Шилев, ще продължим да настояваме пред ръководещите за тяхното финансиране ", сподели още инж. Тотев.

" Това, което ГЕРБ е направил в града, се вижда. Искаме да забележим какво ще създадат новите ръководещи, тъй като всички се познават по делата ", безапелационен бе националният представител от ГЕРБ Радомир Чолаков.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР