Народните представители от ГЕРБ ген. Константин Попов и Димитър Лазаров

...
Народните представители от ГЕРБ ген. Константин Попов и Димитър Лазаров
Коментари Харесай

Депутатите от ГЕРБ ген. Константин Попов и Димитър Лазаров присъстваха на първата копка на изграждането на кръгово при селата Труд и Строево

Народните представители от ГЕРБ ген. Константин Попов и Димитър Лазаров участваха на първата копка на построяването на кръгово кръстовище при селата Труд и Строево. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ. Двамата имат огромна заслуга за реализирането на плана.

Миналата година след диалог с кмета на Община Марица Димитър Иванов те започнаха дейности за по-бързото създаване на кръгово придвижване при пресичането на пътя Карлово - Пловдив при километър 48 и пътя Строево - Труд. Двамата народни представители организираха многократни диалози, включително и с ръководителя на националното заседание Цвета Караянчева, за задействане на процедурата, която не тръгваше поради административни спънки.

Усилията на кмета Димитър Иванов и на ръководителя на Общински съвет - Марица и общински началник на ГЕРБ - Марица Гергана Трендафилова да стартира построяването на кръговото са от близо пет години. Заедно с ген. Попов и Димитър Лазаров те направиха всичко належащо, с цел да бъдат контролирани пътните потоци на този сектор чрез кръгово придвижване.

Оказва се, че то е дълго чакано от хората от Строево, Труд, Голям и Малък Чардак. Още през 2015 година сред АПИ и община Марица е било подписано съглашение за осъществяване на плана. През декември 2017 АПИ е внесла плановата документи в Министерство на районното развиване и благоустройството и едвам в този момент се даде старт на процедурата.

„ Благодаря на народните представители от ГЕРБ и персонално на военачалник Попов и на Димитър Лазаров, които одобриха казуса доста съществено и направиха всичко, с цел да се задейства процедурата. Без тяхната интервенция това нямаше да стане. Щастлив съм, че през днешния ден вършим първата копка и работата може да стартира “, сподели кметът Димитър Иванов. Пътят е извънредно претрупан и кръстовището ще помогне за попречване на многочислените пътно-транспортни катастрофи.

Малко по-късно военачалник Попов, кметът на Община „ Марица “ Димитър Иванов и ръководителят на общинския съвет Гергана Трендафилова направиха и първа копка на спортна зала в село Труд. Тя ще се простира на повърхност от 1 500 кв. м и ще има потенциал от 1000 души. Ще бъде употребена за спортни прояви на децата от селото, там ще тренира и хандбалният тим, който пази традициите и печели голям брой награди.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР