Народните представители от БСП отново поискаха да бъдат разгледани внесените

...
Народните представители от БСП отново поискаха да бъдат разгледани внесените
Коментари Харесай

От БСП отново поискаха да бъдат разгледани внесените от тях промени в Изборния кодекс

Народните представители от Българска социалистическа партия още веднъж желаеха да бъдат прегледани импортираните от тях промени в Изборния кодекс. Предложението направи за следващ път секретарят на групата на " Българска социалистическа партия за България " Филип Попов.
" Днес за поредна седмица сме очевидци на това по какъв начин нашите оферти за смяна в Изборният кодекс още веднъж не откриха място в дневния ред на Народното събрание.
Вече повече от месец те не могат да намерят място и в дневния ред на Правна комисия.
Несериозни са оправданията, че се чакат мнения на другите институции към този момент повече от месец ", уточни Филип Попов, представен от Фокус.
 Българска социалистическа партия: Още на 21 януари внесохме план за промени в Изборния кодекс Българска социалистическа партия: Още на 21 януари внесохме план за промени в Изборния кодекс
Нека тези, които разясняват дейностите на “БСП за България “, преди да приказват, да се срещнат с обстоятелствата, споделят от левица...
Припомняме, че в Народното събрание план на Закон за изменение и допълнение на Изборния кодекс.
Предложение на Българска социалистическа партия е в параграф 18-ти да се сътвори нов член, който гласи, че във всяка изборна секция се обезпечава лъчение онлайн в интернет на преброяването на гласовете, посредством конфигурирани в секцията камери за видеонаблюдение.
Камерите би трябвало и да записват, а записите ще се предават с останалите изборни бумаги. Това е видеонаблюдение и то е препоръчано в точния момент там, където му е мястото - в Изборния кодекс ", се споделя в позицията на Българска социалистическа партия.
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР