Народните методи и средства са наистина много добър начин да

...
Народните методи и средства са наистина много добър начин да
Коментари Харесай

Най-ефективните бабини рецепти срещу кашлица и бронхит

Народните способи и средства са в действителност доста добър метод да излекуваме упорити здравословни проблеми, свързани с бронхити и кашлици, нарушена функционалност на белите дробове и дихателна система. Трябва да имаме поради обаче, че е редно да ни прегледа лекар и да следваме напътствията му, преди да решим да минем към национална медицина. Тези лекове са единствено за подкрепяне на лекуването.

Билки за ежедневно подготвяне на чай
Каква е разликата сред суха и влажна кашлица и по какъв начин да я облекчим?
Кашлицата може да бъде както признак на редица съществени болести, по този начин и изцяло безобидна. Обикновено я свързваме с остри респирато...

Коренът от женското биле мощни противовъзпалителни и аналгетични дейности. Това особено растение може да ускори снабдяването с О2 на клетките на тялото и да омекоти клетъчните мембрани, които покриват горната част на гърлото и белите дробове.

В продължение на хиляди години подбелът е прочут с главното си свойство да отделя слузта от белите дробове и бронхи, като успокоява лигавицата. Мащерката е доста ефикасна в битката с струпване на слуз в гръдния панер заради своето противогъбично, антибиотично и антисептично свойство. Риганът има противовъзпалително и отхрачващо деяние. Той спомага изчистването на дихателните пътища, улеснявайки отстраняването на храчки и отрови. Лечението на бронхит се прави вкъщи. Ако има температура, се назначава отмора на легло. Заедно с обичайните медикаменти, националните средства се употребяват по рекомендация на доктор. Обилна топла напитка, приготвена въз основата на лечебни билки, носи изгоди.

За лекуване на мощна изтощителна кашлица се употребяват отвари от мента, живовляк, елекампан, теменужка, алена детелина. Добър резултат дава инхалация с варени картофи, с прибавяне на няколко капки масло от ела. Разтриването на гърдите се прави благодарение на вътрешни мазнини. Често се употребява свинска или гъша лой. Често се употребява примес от терпентин и рициново масло в съответствие 1:20. След смилането се пие горещо мляко с добавка на малини или мед.

За да се реализиран позитивни резултати, се съблюдават избрани правила при лекуване на бронхит с национални средства. След затоплящи процедури на пациента се обезпечава топлота и успокоение. Дозировката на едно или друго средство е наложителна, с цел да се избегнат странични резултати.
Силна кашлица? Ето с кои чайове ще я преборите!
Кашлицата е нещо в действителност доста неприятно. Най-често е един от признаците на простуда или грип и може да съпровожда болести като бр...

Лечение на бронхит със семки от слънчоглед и моркови

За лекуване на бронхит се употребява домакински лек въз основата на слънчогледови семки и моркови. И двата съставния елемент се вземат в равни пропорции, изсипват се в бутилка и се пълнят с алкохол, разводнен с вода в съответствие 1: 1. Готовата смес се приема три пъти дневно по една супена лъжица сред храненията. Не е належащо лекарството да се измива или приема с лека закуска. Подобрението ще настъпи още след 3-4 дни от лекуването.

Свинска мехлем

Популярна обичайната медицина при лекуването на респираторни болести е потреблението на свинска мехлем. Този артикул постоянно се употребява по време на бронхит. Често срещана рецепта е примес от свинска мехлем (1 чаена лъжичка) със затоплено мляко (0,5 чаши). Полученият артикул се приема вечер преди лягане. За възстановяване на усета и лечебните свойства към лекарството се прибавя малко количество масло или мед.
Как да си създадем домакински сироп срещу кашлица – топ 2 на най-ефективните лекове
Предлагаме ви 2 лесни предписания за домакински сироп за кашлица, включващи най-мощните естествени лекове като джинджифил, мед и лимон. Джинджи...

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР