Народни представители от ПГ на ГЕРБ-СДС и БСП влязоха в

...
Народни представители от ПГ на ГЕРБ-СДС и БСП влязоха в
Коментари Харесай

Спор в пленарна зала между ГЕРБ-СДС и БСП относно имунитета на Борисов

Народни представители от ПГ на ГЕРБ-СДС и Българска социалистическа партия влязоха в спор по отношение на имунитета на Бойко Борисов, съобщи кореспондент на " Фокус ". 

Миналата седмица основният прокурор Иван Гешев изиска той да бъде свален. Той внесе документи с данни за осъществени закононарушения от страна на водача на ГЕРБ. 

Днес Корнелия Нинова и Георги Свиленски отидоха до деловодството, с цел да се срещнат с наличните данни. След това Нинова разгласи, че Българска социалистическа партия ще внесе план на решение за свалянето на имунитета на Борисов. 

Иван Ченчев направи процедурно предложение планът на решение да бъде вкаран в дневния ред. Десислава Атанасова разгласи, че тази процедура не може да се състои и упрекна представителите на Българска социалистическа партия в непознаване на правилника. 

Георги Свиленски направи дуплика и съобщи, че от няма да разреши Българска социалистическа партия да бъде упреквана в непознаване на правилника. Той се обърна към председателстващия съвещанието Никола Минчев и му сподели, че от него зависи дали ще включи решението като точка от дневния ред. Това не се случи, а Българска социалистическа партия дадоха поръчка, че ще вкарат решението за разглеждане през идната седмица.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР