Народната певица Стефка Пенева, която е майка на Глория, също

...
Народната певица Стефка Пенева, която е майка на Глория, също
Коментари Харесай

Примадона: Майката на Глория побърка ВМА с капризите си

Народната певица Стефка Пенева, която е майка на Глория, също се е заразила с Ковид-19 и е била призната за по-задълбочени проучвания в профилираното поделение на ВМА. Източник от болничното заведение изрече възмущението си от капризното държание на майката на чалга примата.

За разлика от щерка си, която провокирала удивление у медиците с възпитаното и търпеливо поведение, Стефка затрупала така и така ангажираните медици с искания и условия. Тя била постоянно недоволна и занимавала всички в отделението с личността си, като грандоманщината й можела да засенчи най-големите звезди на републиката, оплакаха се работещи на първа линия. На всичкото от горната страна, положението й въобще не било толкоз тежко, че да постанова хоспитализация.

Припомняме, че Глория се болести на незаконно коледно празненство на митничари, където пя против порядъчен хонорар.В последна сметка се наложи да бъде приета в болница и остана под лекарски надзор десетина дни. Персоналът на отделението във ВМА бил толкоз впечатлен от достойното й наличие, че даже излезли да я изпратят, когато си тръгнала здрава назад към дома.

На другия полюс обаче се оказала нейната родителка , която пристъпва прага на лечебното заведение малко по-късно. Баба Стефка непрекъснато намирала по какъв начин да затруднява личния състав с всевъзможни налудничави приумици и въпреки че не се намирала в заплаха, упорствала за цялостни проучвания и особено внимание. Скромността, която по-рано Глория демонстрирала, била неприсъща за старата дама, а условията й за храна, питиета, улеснения и отношение, контрастирали на фона на спешната обстановка.
Всеки миг се чака Стефка Пенева да стане прабаба, защото внучката й Симона Загорова е в деветия месец. През последните 9 месеца тя износи дете от връзката си с Даниел Милушев от Доспат, писа Уикенд.     
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР