Народната библиотека „Иван Вазов“ - Пловдив реорганизира дейността си заради

...
Народната библиотека „Иван Вазов“ - Пловдив реорганизира дейността си заради
Коментари Харесай

Народната библиотека затваря читалните, ще работи със заявки

Народната библиотека „ Иван Вазов “ - Пловдив реорганизира активността си поради новия локдаун.

Считано от през днешния ден, се приключва достъпът на външни лица в заемните зали за дома. Обслужването ще се реализира след подадена поръчка за заемане на библиотечни единици през платформата „ Моята библиотека “ на електронната поща и телефона на бранш „ Заемни зали за дома “, Немска читалня и Детски отдел.

Гражданите ще получават декларираното в бранш „ Регистрация на консуматори “ в каталожната зала, на портала на библиотеката за Немска читалня и в Детския отдел. Ползването на читалните се прекратява. Справочно-библиографското и осведомително обслужване на място - също. То обаче остава налично с Виртуална справочна работа и Виртуална краеведска работа през уеб страницата на библиотеката. Това оповестиха от НБ " Иван Вазов " във връзка със заповедта на министъра на опазването на здравето от 18 март 2021 година

Заради локдауна, от през днешния ден до 31 март всички непрекъснати и краткотрайни експозиции на Градската художествена изложба също ще бъдат затворени за визити и в тях няма да се позволяват външни лица.

Ще продължи да работи с жители единствено Комисията за издаване на удостоверения за експорт на художествени творби. Тя ще прави активността си при строго съблюдаване на противоепидемичните ограничения. Приемните часове остават, както и до момента: вторник и четвъртък от 10 до 12 часа.

Откритите към този момент изложения в две от постройките на Галерията ще могат да се видят още веднъж от 1 април, срокът на провеждането им ще бъде продължен с броя на дните, за които са били затворени за аудитория.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР