Народната артистка на СССР певицата Алла Пугачова е напуснала Русия

...
Народната артистка на СССР певицата Алла Пугачова е напуснала Русия
Коментари Харесай

Алла Пугачова напусна Русия с еднопосочен билет. Взе и децата си

Народната артистка на Съюз на съветските социалистически републики певицата Алла Пугачова е напуснала Русия с еднопосочен билет дружно с децата си, оповестиха интернационалните медии.

 

Според в. „ Известия “ певицата е отлетяла от летище Внуково за Тел Авив. В Израел фамилията има елитно имение, което съгласно осведомени коства минимум 6 милиона $.

В началото на войната в Украйна Пугачова и и брачният партньор й Галкин отлетяха за Израел, а в края на август певицата се върна.

 

Когато Галкин беше разгласен за „ задграничен сътрудник “, тя също изиска да бъде приета за задграничен сътрудник и в прочувствен статус в обществените мрежи разкритикува съветската експанзия в Украйна.

 

След това звездата беше подложена на инспекция от службите по обвиняване за дискредитиране на съветската войска.

 

Министерството на правораздаването уточни, че художникът е разгласил антируски изказвания в обществените мрежи и също така има източник на финансиране в Украйна. Галкин обаче не се съгласи с новия си статус.

 

В отговор Пугачова изиска също да бъде включена в листата на задграничните сътрудници и съобщи, че е безсмислено да се изпращат млади мъже на гибел в Украйна поради " илюзорни цели ". Тогава от Кремъл се въздържаха да разясняват дейностите й.

 

Източник на " Известия “ обаче твърди, че по-късно изказване певицата се ревизира по закона за дискредитация на съветската войска.

 

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в ! 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР