Народът решава. Но не 10, не 20, не 10, не

...
Народът решава. Но не 10, не 20, не 10, не
Коментари Харесай

Десислава Танева: Народът решава. Но не 10 или 10 000 души. А цялото общество

Народът взема решение. Но не 10, не 20, не 10, не 10 000 души. А цялото общество. Неприятно е това, което виждаме. Блокира опцията за естествен живот на всички жители, в случай, че след няколко месеца ще има избори. Не считам, че това е форма на цивилен разговор. Не считам, че институциите не би трябвало да си приказват между тях.
Това съобщи пред bTV земеделският министър Десислава Танева.

" Властта произтича от народа. Той взема решение и се поризнася на избори, без значение по кое време има такива. Всеки, който има упоритости, че може да е добър управленец, би трябвало да показа стратегия ", уточни Танева.

По думите на земедемския министър блокадите предизвикват извънредно стеснение. Блокира се опцията за естествен живот.

" Избирателите ми ме питат за какво се разрешава да се лимитира естествената работа на компаниите, хората. Хората, които работят, прибират реколта… Това е най-нормалният въпрос на всички работещи. Оставяме да се поставя кой каквото и където изиска. На процедура се пречи на всички останали хора. Няма нищо забавно в това, най-нормалното е. Не разбирам за какво сте сюрпризирани, че хората ме питат за какво това се случва… ", уточни Танева.

Земеделският министър разяснява и проблема с отровените след водопой крави. Заради случая стана ясно, че водите на р. Марица са били отровени с нитрати и нитрити. Много обитаеми места бяха оставени без вода.

" Днес е преведено компенсацията на фермера, чийто крави бяха отровени след водопой ", уточни Танева.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР