„Народът постави „Изправи се! Мутри вън!“ в ролята на парламентарен

...
„Народът постави „Изправи се! Мутри вън!“ в ролята на парламентарен
Коментари Харесай

Манолова: Ще започнем пълна ревизия на обществените поръчки на ГЕРБ

„ Народът сложи „ Изправи се! Мутри вън! “ в ролята на парламентарен омбудсман. Затова първите решения и законопроекти ще бъдат ориентирани към българските жители “. Това съобщи на специфичен брифинг водачът на политическата мощ Мая Манолова.

По нейните думи „ има пакет подготвени законопроекти “, които „ Изправи се! Мутри вън! “ ще внесат в новия парламент.

Пълна проверка на предходната власт

Един от първите законопроекти е за „ Комисия по проверката, която да се заеме с черните каси на властта “. Тя ще ревизира всички публични поръчки, построяването на автомагистралите и даже Националната стратегия за саниране, за която също има доста сигнали за нарушавания, съобщи Манолова.



Ще бъдат тествани и решенията на Министерски съвет за определянето на средства през последните месеци на пандемията, защото „ Борисов похарчи 5 милиарда лв. “.

Специално внимание ще бъде отделено на концесионните контракти на държавното управление – „ освен за Летище София, само че и за подземните благосъстояния и златото “.

„ Ако желаят, Българска социалистическа партия могат да ни поддържат “

Малко по-рано през днешния ден водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова прикани „ ИТН ", „ Да, България “ и „ Изправи се! Мутри вън! " да се обединят, с цел да предотвратят концесията на Летище София.

В отговор Мая Манолова съобщи, че в случай че желае, Българска социалистическа партия може да поддържа тяхното предложение за Комисия по проверката и да предложи свои членове в нея.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР