Народът ни изнемогва от глад и беднотия, докато премиерът цъка

...
Народът ни изнемогва от глад и беднотия, докато премиерът цъка
Коментари Харесай

ИСТОРИЯТА ПРОДЪЛЖАВА! МАЙКАТА НА ИЗОСТАВЕНОТО БЕБЕ с разтърсваща изповед

Народът ни изнемогва от апетит и сиромашия, до момента в който министър председателят цъка тинсче. Този уикенд, когато се организираше една от следващите тенис срещи на Боко и страната остана на назад във времето за него, се случи нещо, което раздруса всички. Жена остави дедтето си в столичен квартал, тъй като нямала пари да го изгледа.

Майката, която изостави бебето си в столичния квартал "Младост 1 ", направи растърсващи самопризнания. „ Искам си го назад “!

"Последните 12 години работих като сервитьорка, от известно време съм без работа, ходех да бера малини. Това, което направих, е страшна нелепост ", разкри още майката, която откровено се разкая и за следващ път съобщи, че си желае назад детето. Тя удостовери, че е изоставила новороденото, тъй като й предстояла интервенция.

"Много скърбя, желая да ми върнат детето назад. Майка ми ще го гледа, въпросът е, че трябват средства ", сподели майката. Тя си търси работа.

Бабата на дребния Александър съобщи, че си желае бебето и, в случай че то е крепко ще се грижи за него. "Не я упреквам, разбирам я. Единственото което желаеме е да си вземем детето ", съобщи Лидия. Според нея да се стигне до това състояние е отговорна страната и неточни работодатели, които са докарали то това състояние щерка й.

От болничното заведение където е настанено бебето обявиха, че той е в доста положително положение и е спокоен. Ако институциите се произнесат скоро и има щастлива развръзка няма причина дребния Александър да не бъде изписан.

Тя бе разпитана в в столичното VII РПУ.
Скоро дамата е била на лекуване в Окръжна болница. Утре ще се вземе решение дали бебето да ѝ бъде върнато.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР