Народът не заслужава това, което днес се случи в парламента.

...
Народът не заслужава това, което днес се случи в парламента.
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Ще приемем предложението на Христо Иванов

" Народът не заслужава това, което през днешния ден се случи в Народното събрание. Погази се и Конституцията, погази се и практиката, която имаше до момента. Ние не сме се заинатили за председателския пост ". Това съобщи водачът на партия Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г по време на брифинг в централата на партията.

" Финансова, политическа, миграционна, енергийна - всяка дума, която приложиш към " рецесия ", е реалност и ние се инатим за председателското място. Аз Благодаря на Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския за предлагането за ротационното председателство на Народното събрание. Затова на следващия ден на председателския съвет ще предложа ние да се присъединим към това предложение ", съобщи водачът на.

" В тази рецесия е чудовищно да си играем на ръководители ", акцентира той.

" Ние бяхме призовани да се разкаем. Само народът може да ни даде покаяние и той ни го даде. Дали ще е Росен Желязков или различен, няма значение. Но би трябвало да се съблюдава правилото на демокрацията - че първият носи отговорността. Ние сме подготвени да подкрепим това предложение, единствено и единствено да завоюва демокрацията ", съобщи Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 година

 

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР