Narod.bg отправя апел към главния прокурор Иван Гешев да разследва

...
Narod.bg отправя апел към главния прокурор Иван Гешев да разследва
Коментари Харесай

На вниманието на прокурор №1: Ало, Гешев, адвокат измами клиент с 25 бона с името на Лозан Панов, ще има ли разследване?

Narod.bg насочва зов към основния прокурор Иван Гешев да проверява грандиозна машинация, в дъното на която стои юрист!

Юристката Зорница Петрова Петрова – Найденова от Кюстендилската гилдия измамила Венета Груйчева и мъжа й със сериозната сума от 25 000 лв. за адвокатска отбрана, само че в последна сметка не свършила безусловно нищо. Въпреки това измамницата отказала да върне парите, които на всичкото от горната страна ощетените й клиенти вземи назаем, с цел да могат й платят.

Зорница Петрова парадира с мъж прокурор и другари като Лозан Панов

В компетенцията на прокуратурата е да се самосезира и да направи първа инспекция на юрист Зорница Петрова с персонален № 1300010325, с цел да най-малко своята отговорност за закононарушението.


Оказа се, че с цел да е по-убедителна в омайването на жертвите си, наглата адвокатка тежко натъртила, че може да завоюва всяко дело, тъй като била близка до скандалния началник на Върховния касационен съд Лозан Панов, а настрана брачният партньор й е прокурор.
 Договор за правна помощ сред Венета Груйчева и адв. Петрова има, правна помощ обаче няма никаква…


Как е допустимо юрист да измами клиентите си? Чуйте описа от първо лице на Венета Груйчева: С юрист Петрова се срещнах на 03.01.2019 година, откакто брачният партньор ми, посредством наши другари, се беше свързал с нея, с цел да поеме вероятно нашата отбрана в съда. Тя му споделила: „ Как не сте се обадили по-рано, само че нищо, имам доста авторитетни хора, Лозан Панов е измежду тях, ще оправи нещата ”.

След като се видях с нея и й описах в обобщение какъв е въпросът, разписах адвокатско й пълномощие да ни съставлява в съда и се разбрахме още веднъж да мине да се забележим. След няколко седмици тя имала работа до Несебър и на връщане към София мина да поговорим, с цел да опиша по-подробно за моето дело – по какъв начин спечелвам в Софийския областен съд (СРС) със седемнадесет страници претекстове, в които е казано за какво съм невиновна, само че на втора инстанция – Софийския градски съд (СГС), откакто прокуратурата не поддържа обвиняването, съдийският състав влиза с авансово написана присъда и така нататък, описах й цялата история.

Тя пристигна раздърпана, като след бурна нощ, недоспала, само че поговорихме повече от час – това ни беше единственият диалог по значимия проблем, за който я бяхме наели – да пусне молба за обновяване на делото и след това да опита да го завоюва! След тази среща адв. Петрова стартира да облъчва мъжа ми и да го стряска – по какъв начин и двете ни каузи били значими, по какъв начин тя желала да ги води, с цел да не обърка нещата някой некомпетентен сътрудник юрист и така нататък Аз, след разногласия с мъжа ми, се съгласих адвокатката пристигна на едно досъдебно в Национална следствена работа, където се показа за мой бранител. За удивление обаче след два месеца не се яви на делото, съдията й наложи санкция, аз упълномощих в правосъдна зала моя юрист, с който работя от години, и повече нито се чух, нито се видях с нея до тази година, когато й звъннах от моя мобилен телефон. Тя не очакваше и не ме позна, до момента в който не се показах. Думите й бяха: „ Аз не съм се отказала, ще се борим ”…

Попитах я дали въобще помни защо става въпрос и подчертах, че нямаме потребност от нея, желая да върне парите, защото не е свършила безусловно нищо от това, за което сме я наели – нито е написала молба, нито я е входирала, нито е влезнала в правосъдна зала, безусловно нищо. Тя обаче се опъна, че не й харесвал тона, с който й приказвам, а аз отвърнах, че изобщо не желая да приказвам с нея, просто желая да ми върне 25 000 лв., които даже взехме назаем.

Тогава ми светна, че съм жертва на машинация, по тази причина се свързах с Цветан Христов, индивидът, подсигурил за нея, и му споделих, че не знам до какъв брой ме познава, само че няма да оставя нещата по този начин. И че в случай че бях подсигурила за някого, който не беше приключил никаква работа, за която му е платено, щях да извадя пари от моя джоб и да ги върна, с цел да не си скапвам връзките с приятелите! След това се проточи една преписка по WhatsApp, ангажименти, отлагания във времето, само че парите не ми върна. Готова съм да приложа всички нужни документи, с цел да потвърдя, че адв. Зорница Петрова-Найденова ме измами. Новият основен прокурор зае поста с дръзки обещания за битка с престъпността и корупцията, дано потвърди, че това не са били единствено голи приказки ”, приключи тъжната история Венета Груйчева.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР