Наркозависим отива на съд за грабеж с нож в дома

...
Наркозависим отива на съд за грабеж с нож в дома
Коментари Харесай

Наркозависим нападна с нож мъж в дома му, после души таксиметров шофьор

Наркозависим отива на съд за обир с нож в дома на мъж и нахлуване над таксиметров водач.

В последния ден на месец септември предходната година 29-годишният Х.Д. дружно със своя позната отишъл в дома на варненец под предлог да се достави с дрога. Пристигайки в жилището, обвиненият извадил огромен нож и заплашил домакина, като даже му нанесъл няколко удара и го порязал. Поискал да му съобщи парите и златото, които има. Когато схванал, че това няма да се случи, Х.Д. претърсил всички шкафове и събрал скъпите движимости на домакина в раница.

Обвиняемият даже си разрешил да използва опиати и принудил пострадалия да му прави компания, до момента в който изпие едно пиво.

На 13 ноември 2022 година Х.Д. бил със собствен другар били в заведение край Варна. След среднощ двамата си извикали такси, с цел да ги откара до домовете им.

Когато обвиненият останал самичък в колата, хванал водача за врата и почнал да го души, с цел да му даде оборота. Водачът съумял да натисне клаксона и предизвестил нападателя си, че това е знак за паника и всеки миг ще дойдат негови сътрудници. Х.Д. избягал, само че по-късно бил арестуван и разпознат от всички потърпевши.

Предстои делото да бъде планувано за разглеждане във Варненския областен съд. Ако бъде приет за отговорен, Х.Д. може да получи от 5 до 15 години затвор, оповестяват от Окръжната прокуратура в морския град.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР