Наркотиците са ми забравена тема. Статистиката вече е много стряскаща

...
Наркотиците са ми забравена тема. Статистиката вече е много стряскаща
Коментари Харесай

Поп-фолк певецът Крум: Наркотиците са ми забравена тема, сега спортувам всеки ден

Наркотиците са ми забравена тематика. Статистиката към този момент е доста стряскаща - когато си на гребена на вълната, когато в фамилията ти има проблеми или се сблъскаш с особена среда на другари, може да се изкушиш и залитането е огромен проблем. Опасна игра е. Щастлив съм, че към този момент не се дрогирам, в този момент спортувам всеки ден, не пия и не пуша, единствено работя. Това сподели пред " България Днес "  поп-фолк артистът Крум.

Според него, този метод да избягаш от действителността е доста подъл и обстановката с колежката му Диона няма място за опрощение. " Не желая да осъждам хората. Познавам Диона незадълбочено, разменили сме си думи по телефон и онлайн. Но считам, че човек би трябвало да носи отговорност за дейностите си. Едно " извинете " и примирение, безмълвие би направило много неща. Абсурдна е цялата обстановка ", счита Крум.

В персоналния живот артистът е благополучен от осем години, само че не желае да разкрива индивида до себе си. " Научих се да мълча, не е нужно да споделям кого обичам ", споделя той.

На въпроса за селфито с министъра на финансите Асен Василев, Крум показа за първи път: " Изписаха се какви ли не нелепости по тази тематика. Истината е, че отидох на първата среща, когато хората от Политическа партия пристигнаха в кв. " Бояна ", където пребивавам, с цел да схвана каква им е програмата. С моите съседи си направихме селфита с всички и си ги пуснахме в мрежите. Интересно е, че никой не реагира, а пуснаха моята фотография с Асен Василев месеци по-късно. Но здраве да е, аз съм последовател на тези младежи и считам, че доста трансформираха в ръководството. Дай Боже да не престават да се случват хубави неща ", показа Крум.

В момента той учи магистратура в музикалната академия, защото е приключил флейта в консерваторията. " Може един ден да стана и министър на културата, за какво не? ", смее се 37-годишният реализатор Крум Сираков, кумир на дребни и огромни почитатели.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР