Наркотици. Снимка: Апелативен съд-Бургас От Прокуратурата, МВР и Агенция Митници“ разкриха

...
Наркотици. Снимка: Апелативен съд-Бургас
От Прокуратурата, МВР и Агенция Митници“ разкриха
Коментари Харесай

Прокуратурата, МВР и митницата: Намереният кокаин на бургаското пристанище е за близо 7 млн. лева

Наркотици. Снимка: Апелативен съд-Бургас

От Прокуратурата, Министерство на вътрешните работи и Агенция „ Митници “ разкриха детайлности за откритото доста количество кокаин , прикрит в хладилен резервоар с банани на Пристанище „ Бургас “. В залата на Апелативна прокуратура-Бургас прокурор Георги Чинев, Петя Банкова – шеф на Агенция „ Митници “, и Стефан Бакалов – шеф на отдел „ Борба с наркотрафика “ при организацията, предоставиха спомагателни елементи по случай и по какъв начин ще продължи следствието.

От Искра.бг първи съобщихме за случая, като разкрихме детайлности към огромния удар на митническите сътрудници. Припомняме ви, че през вчерашния ден към 12:00 часа чиновници на Агенция „ Митници “ са намерили в елемента на резервоар пакети с прахообразно вещество с общо тегло над 170 кг . Веднага е бил изработен тест, който е дал позитивен резултат за кокаин .

Прокурор Чинев сподели при започване на брифинга:

„ Установихме доста количество кокаин през вчерашния ден. Искам да отбележа, че през последните години токова количество не е установявано и залавяно в Бургас. По цени на свободния пазар 1 кг от въпросния кокаин са търгува за 40 000 $, при което цената на открития възлиза на над 6 млн. 800 хиляди $. “

 

„ Това е най-голямото арестувано количество опиат. Агенция Митници показва нулев толеранс към този тип закононарушения “, уточни шефът на Агенция „ Митници “.

Сигнал до Искра.бг: Заловено е рекордно количество кокаин на Пристанище „ Бургас “?

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР