Наркоразпространителят Юлиян Т. и основният му дилър на хероин и

...
Наркоразпространителят Юлиян Т. и основният му дилър на хероин и
Коментари Харесай

Наркодилърите Еди Арменеца и Фери остават зад решетките след голямата акция

 Наркоразпространителят Юлиян Т. и главният му дилър на хероин и амфетамини Филип М. с мярка за неотклонение " Задържане под стража “, откакто през днешния ден, 19 септември, състав на Варненския областен съд е почел настояванията на Окръжната прокуратура.

Както през вчерашния ден осведоми пресслужбата на Апелативната прокуратура във Варна, двамата мъже бяха арестувани и привлечени като обвинени след реализация на Второ районно управление (на МВР) и бранш " Наркотици “ в ОД на Министерство на вътрешните работи под управлението на Окръжната прокуратура. Обвинението против тях е за държане и разпространяване на хероин и амфетамини.

При претърсванията на адреси във Варна и село Партизани, населявани от 45-годишния Юлиян, прочут в тези среди като Еди Арменеца, и от фамилията му са открити 93,65 г хероин и 4,49 г амфетамин. На 28 август той съумял да популяризира на свидетелка близо 5 г хероин. Част от количествата опиати са открити заровени сред двора на къщата на родителите му и съседски парцел.

У главния му дилър Фери, както е прочут измежду наркозависимите 55-годишният Филип, при реализацията са открити и конфискувани към 2 г амфетаминопроизводни и над 1,5 г хероин. В досъдебното произвеждане се съдържат доказателства, които уличават обвинения в разпространяване на хероин на двама наркозависими. При реализацията са претърсени общо 13 адреса и автомобила и са конфискувани няколко първокласни коли.

И Юлиян, и Филип са осъждани. Последната присъда на Юлиян е за породена телесна щета и обир през 2013 година Излязъл е от пандиза предварително. Преди това е бил съден за обири, в това число и при изискванията на рисков рецидив, както и за незаконно лишаване на автомобил.

Фери е осъждан като участник в проведена незаконна група.

Определението на Варненския областен съд, с което е взета най-тежката мярка за процесуална насила – задържане под стража, по отношение на двамата обвинени, предстои на обжалване пред Апелативния съд.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР