Нарисувай приказка“ е една наша идея, в която решихме, че

...
Нарисувай приказка“ е една наша идея, в която решихме, че
Коментари Харесай

Краси Кирчев, актьор: В Нарисувай приказка вашите рисунки оживяват на екран

Нарисувай приказка “ е една наша концепция, в която взехме решение, че желаеме някак си да изпълним по-голям контакт с децата, в сравнение с просто да създадем някакво шоу и те да го гледат. Това съобщи в предаването " Добър ден, България “ на  Радио " Фокус “  Краси Кирчев, артист в куклен спектакъл " Мале-мале “. " Нашите фенове могат да ни изпратят по имейл своя рисунка по заложена тематика, която в идващия епизод на предаването ще я включим или в някаква приказка, или в някакво видео, или по някакъв метод оживяваме самата рисунка ", съобщи той. 

" Децата виждат личните си рисунки, вплетени в някакво произведение.  Виждат я по какъв начин живее на екрана и е част от една приказка “, изясни Кирчев.

Той изясни, че с всяка минала година броят на дребните художници, искащи да вземат участие в " Нарисувай приказка “, се усилва.

" Опитвам се да дам тематиките такива, че да предизвикат децата да измислят самоуверено, да фантазират неща, които ги няма в действителния свят. Темата беше за мислени торти и получих рисунка на торта, поръсена с лисици. Такива супер непредвидени неща, които даже не бих могъл да ги сънувам. Това е нещо, което постоянно ме учудва – какъв брой свежо въображение имат децата “, разяснява Краси Кирчев в празничния ден на художниците.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР