Нарекоха ви коалицията Магнитски - ГЕРБ, ДПС, БСП, обърна се

...
Нарекоха ви коалицията Магнитски - ГЕРБ, ДПС, БСП, обърна се
Коментари Харесай

Деница Сачева: Ако ние сме коалицията Магнитски, ПП са криптокоалиция, но това не решава проблемите

Нарекоха ви обединението Магнитски - ГЕРБ, Движение за права и свободи, Българска социалистическа партия, обърна се към Деница Сачева в студиото на " Още от деня " водещата Поли Златарева. 

" Неистовото предпочитание на " Продължаваме промяната "  да поддържа този политически маркетинг, ще им изграе неприятна смешка на тях. Трябва ли ние да ги назоваваме " криптокоалиция "?!

И какъв проблем ще разгадаем на българските жители, в случай че по този метод непрестанно се самоопределяме. В никакъв случай не можем да приемем сходно опростяване, че политиката е черно и бяло и че е въпрос на това кой по-добра кавмпания ще направи в интернет, с цел да завоюва доверието на хората.

Защото хората към този момент доста ясно виждат какво се случва от тази политическа опаковка, която непрестанно се продава под разнообразни форми в последните 2 години. Хората чакат ясни решения във връзка с опазване на здравето, обучение, планове. Ние изоставаме фрапантно в редица браншове от цяла Европа сега " - отвърна Сачева.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР