Нарекох Юлиан Вергов изрод и рецидивист с психични отклонения, защото

...
Нарекох Юлиан Вергов изрод и рецидивист с психични отклонения, защото
Коментари Харесай

Диана Димитрова прихвана Вергов в тоалетната

" Нарекох Юлиан Вергов " урод " и " рецидивист с психологични отклонения ", тъй като се изгаври с една извънредно благородна самодейност - " Българската Коледа! ", сподели за " България Днес " актрисата Диана Димитрова. Тя напомни по какъв начин нейният известен сътрудник е поместил в края на ноември 2017 година своя фотография от... тоалетната на Народния спектакъл.

" Само три седмици преди да бъде водещ на церемонията в Народния спектакъл, господинът разгласява фотография във фейсбук страницата си със събути гащи по какъв начин се изхожда брутално по огромна потребност в тоалетната на Народния спектакъл. На фотографията се виждат голите му задни елементи. Господинът я разгласява три седмици преди да бъде водещ на " Българската Коледа ", която също се организира в Народния спектакъл ", изригна звездата от " Откраднат живот ".
Реклама
Тези дни Димитрова помести просторен пост, в който твърди, че Вергов манипулира публичното мнение у нас в своя изгода, до момента в който на процедура в своите фотоси, дейности и обществени самопризнания се е самопредставил в радикално друга светлина. За което Димитрова си е разрешила да го назова с " обидни " съгласно него квалификации в обществените мрежи.
Реклама
" Знаете, че има заведено дело от него против мен и това е главната причина да покажа тези доказателства. Това са обстоятелства и се знае още, че в продължение на една година аз съм единственият човек, който демонстрира и потвърждава със снимачен материал, с стратегии защо става въпрос ", разясни за вестника Диана Димитрова. Красивата актриса обаче е черноглед дали тези нови доказателства за същинския честен образ на Вергов ще имат влияние върху съда. " Знаете каква е правосъдната система в България, виждате какво се случва в последно време... Аз нямам доверие към този момент на нищо положително, което може да се случи в нашата правосъдна система. Тотално обезверена съм! Виждате, че в границите на 5000 лв. се освобождават нарушители, против които има доказателства, че в границите на 1000 лв. се освобождават други, показни убийства се случват... Затова безусловно нямам доверие, че ще има някаква правдивост макар доказателствата, които имам ", излива възмущението си колежката на Вергов.

" Този човек към този момент години наред се държи по този метод и аз имам съображение да го назовавам по този метод ", акцентира тя. Юлиан Вергов помести своя фотография от тоалетната на Народния спектакъл Димитрова твърди още, че заведеното против нея частно наказателно дело от Юлиан Вергов " няма нищо общо с упражненото върху нея принуждение " и по думите й има за цел " да излъска имиджа на господина ".

" С единственото си документално изказване господинът най-безочливо изманипулира цяла България. Изрично декларирам, че когато имах връзки с него, той беше разграничен с майката на щерка си, както я наричаше. Единственото, което знаех за госпожата, е, че има сътрудник до себе си и живее в региона на площад " Гарибалди " в София. Не съм разрушила ничие семейство, тъй като такова нямаше ", безапелационна е актрисата.

" Всеки може да разяснява каквото желае, както желае и както пожелае. В последна сметка това е демокрацията след 10 ноември, 1989 година. Не считам, че през изявленията, фейсбук говорене и по този начин нататък, се вземат решение каквито и да било проблеми в този живот ". Така Вергов разяснява думите на Диана.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР