Нарекла го лъжец без принципиЕдна от по-големите сестри на бившия

...
Нарекла го лъжец без принципиЕдна от по-големите сестри на бившия
Коментари Харесай

Почина една от сестрите на Доналд Тръмп

Нарекла го " измамник без правила "

Една от по-големите сестри на някогашния президент на Съединени американски щати Доналд  - Мариан  Бари, е умряла на 86-годишна възраст в дома си в Ню Йорк, предадоха международните организации.

Мариан е една от четирите братя и сестри на Доналд . Фред -младши и Робърт , братята на Доналд , също починаха преди време. Единствено в този момент жива остава сестрата на   - Елизабет , родена през  1942 година

Мариан  е била открита безжизнена в спалнята на жилището си в региона Ъпър ийст сайд на Махнатън. Причините за гибелта й не бяха оповестени към този момент.

Мариан  Бари беше арбитър в щата Ню Джърси. Тя беше назначена на поста от президента Роналд Рейгън през 1983 година След това президентът Бил Клинтън я назначи през 1999 година за член на федерален апелативен съд.

Дълго време близка с брат си Доналд, Мариан  Бари " нахлу " в предизборната му акция през 2020 година, когато в. " Вашингтон пост " разгласява нейни думи, записани скрито през 2018 година и 2019 година от една от нейните племенници - Мери . В тези записи Мариан  Бари назовава брат си " нечовечен ", " измамник " и лишен от правила и подлага на критика миграционната му политика, довела до делене на деца от техните родители на границата и до изпращането им в центрове за задържане.

" Всичко, което той желае, е да се хареса на електората си ", споделя тя в записите. " Той няма никакви правила. Никакви ", добавя тя.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР