Наредбата за спиране на шума между 14:00-16:00 ч. трябва да

...
Коментари Харесай

Николай Нанков: Строителите в ЕС искат да измъкнат икономиките от кризата

Наредбата за прекъсване на шума сред 14:00-16:00 ч. би трябвало да мине на публично разискване. Знам, че строителите в Европейски Съюз желаят да измъкнат стопанските системи от рецесията. Хората желаят да работят, факт е че има ограничавания в доста браншове. България най-рано въведените ограничения, само че и най- демократичните.
Това съобщи в утринния блок на БТВ зам.-министърът на районното развиване и благоустройството Николай Нанков във връзка настояването на строителния бранш да им се даде опция за работа за излизане от рецесията.

Нанков показа и редица детайлности за пътното строителство у нас.

" Южната дъга на Околовръстното ще бъде пусната напълно в средата на 2021 г.- август месец ", разкри зам.-министърът.

" Първият сектор на Автомагистрала " Хемус " е подготвен, продължава работата по трети и десети сектор. Имаме подсигурено финансиране, а Автомагистрала " Хемус " ще е подготвена през 2024 година ", съобщи Нанков.

" Тунелът по връх Шипка ще има финансиране през ТОЛ такси, АПИ и страната. Тунелът под връх Шипка ще бъде най-дългият в България - 3 км ", разкри зам.-министърът на районното развиване.

" За Автомагистрала " Струма " периодите са до 2026 година Магистралата може да бъде приключена с държавно финансиране. Остава единствено Кресненското дефиле ", сподели още той.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР