Наред с успехите в професионален план, амбициозната Венета Райкова може

...
Наред с успехите в професионален план, амбициозната Венета Райкова може
Коментари Харесай

Никой Не Знае, Няма Случайно! Ето Кой Легендарен Мафиотски Бос Изстреля Венета Райкова Към Славата!

Наред с триумфите в професионален проект, амбициозната Венета Райкова може да се похвали със същото и в персонален аспект. Блондинката съумя да сбъдне всичките си фантазии и е уверена, че дължи всичко това на починалия мафиот Косьо Самоковеца.

Наред с всички прочетени творби, посвети на екзотериката, водещата попаднала и на друго забавно четиво, което привлякло вниманието й. Преди време инцидентно й попаднала книга, в която били разказани убийствата на прехода.

Венета Райкова приела това като знак на ориста и се пробвала да вникне по-дълбоко в наличието на томчето.

От него тя научила тайната за триумф на Косьо Самоковеца. Покойният мафиот разчитал освен на острия си разум, само че и на мъдростите на духовните водачи. Благодарение на тях той съумял за малко да натрупа несметни благосъстояния и да сбъдне всичките си фантазии.

Първите придобивки, които мафиота получил, спазвайки тези мъдрости, са просторният му апартамент от 300 квадрата в центъра на столицата, джип Мерцедес, хотел в Боровец, личен апартамент и 3 бутика в Лондон.

От книгата, на която Венета Райкова попаднала инцидентно, тя научила кое е било настолното четиво на мафиота – „ Най-великият търговец на света “ от Ог Мандино. Тв водещата побързала да си набави въпросната книга и я прочела безусловно на един мирис.

Точно 10 фрази от настолното четиво на Самоковеца се оказали задоволителни, с цел да трансформират живота на Венета Райкова. Тв водещата си извадила въпросните фрази и почнала да повтаря всеки ден.

Тя е уверена, че на тях се дължат професионалните и персоналните й триумфи. Известната русокоска напомня, че преди време завоюва 75 000 лева от „ Сделка или не “. Тя не крие, че се е сдобила с жилището си, с помощта на препоръките в настолната книга на починалия мафиот, написа Хот сцена.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР