Наред с процесорите, камерите и дисплеите на смартфоните, в последните

...
Наред с процесорите, камерите и дисплеите на смартфоните, в последните
Коментари Харесай

iPhone 13 Pro Max поддържа по-бързо зареждане от обявеното

Наред с процесорите, камерите и екраните на смарт телефоните, в последните години стартира да се обръща внимание на това какъв брой бързо могат да се зареждат модерните устройства. През последните две години това се трансформира в една от основните характерности, което не е изненадващо, имайки поради увеличеното прилагане на подобен вид устройства.

Обикновено производителите на смарт телефони популяризират качествата на своите артикули и акцентират качествата им, даже да нямат особена смяна от тези при предходния модел да вземем за пример. Apple също спада включително и нормално популяризира доста повече от нужното, някои не толкоз специфични функционалности или качества.

Не подобен е казусът с последните iPhone 13 Pro и 13 Pro Max, които става известно, могат да се зареждат по-бързо от рекламираното. Както и предходните модели на iPhone, по този начин и 13 Pro и Pro Max могат да се зареждат с до 20W съгласно спецификациите на производителя, само че в действителния живот нещата не стоят по тъкмо този метод.

Доказателството идва от YouTube и каналът ChargerLAB, съгласно чиито проби, двата смарт телефона могат да се зареждат надлежно до 23W и 27W за по-големия 13 Pro Max. Все отново телефонът разполага със програмен продукт, който да предотврати прегряване и при повишение на температурата мощността на зареждане спада.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР