Наред с отговорната и много важна за страната дейност на

...
Наред с отговорната и много важна за страната дейност на
Коментари Харесай

Радев очаква новият шеф на НСО да надгражда работата на Службата

Наред с виновната и доста значима за страната активност на Националната работа за защита, би трябвало да помним, че най-важни са хората - с тяхната подготовка, мотивация, отговорности и потребности, с тяхната преданост и взаимна поддръжка. Това са нещата, които чакам да продължите да надграждате.

С тези думи се обърна президентът Румен Радев към назначения за шеф на Националната работа за защита бригаден военачалник Красимир Станчев и към екипа на НСО на гала в централата на Службата.

Със собствен декрет президентът назначи Красимир Станчев за шеф на НСО и го удостои с висше офицерско звание бригаден военачалник.
 Красимир Станчев поема Националната работа за защита
Красимир Станчев поема Националната работа за защита

Назначен е с декрет на президента Румен Радев

Държавният глава дефинира назначението като справедливо самопризнание и оценка за професиналните качества и пълномощия на бриг. ген. Красимир Станчев.

" Длъжността шеф на НСО е заредена с големи условия по отношение на ефикасното действие на тази значима за националната ни сигурност работа. Тя е заредена и с доста високи упования за надграждане на постигнатото от вашите прародители ", обърна се президентът към началника на НСО.
 Румен Радев: Премиерът явно губи хладнокръвие
Румен Радев: Премиерът явно губи хладнокръвие

Ген. Дяков получи доста положително предложение за работа, сподели президентът

От своя страна военачалник Красимир Станчев акцентира, че ще постави старания да управлява Службата умно и рационално и да продължи нейното развиване по най-хубавия метод.

На церемонията в НСО участваха вицепрезидентът Илияна Йотова, ръководителите на специфичните служби, представители на управлението на Министерство на вътрешните работи, на Министерството на защитата, на командния състав на Българската войска и на Администрацията на Президента.

Припомняме, на постоянно държавно съвещание министрите от кабинета " Борисов-3 " взеха решение генерал-майор Данчо Дяков да бъде освободен от длъжността шеф на Националната работа за защита считано от 30 август 2019 година

Ген. Данчо Дяков бе първо консултант на президента Радев, а по-късно утвърден за шеф на Национална работа за защита.

Освобождаването на някогашния началник на НСО стана мотив за няколкодневна " престрелка " сред президента Румен Радев и министър-председателя Бойко Борисов. Според президента в тази обстановка министър председателят е изгубил хладнокръвие.
 Румен Радев: Скандалите са в държавното управление
Румен Радев: Скандалите са в държавното управление

Питайте премиера какви са вътрешнополитическите и персоналните претекстове за Георгиев
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР