Наред с драматични филми като Призови ме с твоето име,

...
Наред с драматични филми като Призови ме с твоето име,
Коментари Харесай

Когато Тимъти Шаламе плува в басейн с истински разтопен шоколад

Наред с трагични филми като " Призови ме с твоето име ", 27-годишният Тимъти Шаламе към този момент прибавя и няколко фентъзи плана във филмографията си. След основна роля в  на Дени Вилньов, в този момент му следва да изиграе младия екстравагантен шоколатиер Уили Уонка в Wonka. Филмът е нова акомодация на " Чарли и шоколадовата фабрика ", където взе участие Джони Деп.
 Wonka, Тимъти Шаламе и по какъв начин артистът ще изиграе основната роля в нова акомодация по
Тимъти Шаламе влиза в обувките на Джони Деп

В нова акомодация на " Чарли и шоколадовата фабрика "

Вече можем да надникнем във въображаемия шоколадов свят на Wonka с помощта на формалния филмов откъс, който таман излезе. В него Тимъти Шаламе, който, видоизменен като Уили Уонка, е занимателно смахнат, като танцува степ върху маса в кафене, до момента в който управлява танцьори с чадъри. На последните фрагменти от двеминутното видео пък можем да забележим и Хю Грант, който също е част от актьорския състав.

Във кино лентата, който е избран като фентъзи мюзикъл, играят още Оливия Колман, Роуън Аткинсън, Сали Хокинс, Матю Бейнтън и други. Режисьор на Wonka е Пол Кинг ( " Падингтън " ), който написа и сюжета, дружно със Саймън Фарнаби.

Преди стартирането на формалния филмов откъс, фрагменти от Wonka бяха показани по време на CinemaCon. Именно на това събитие  разкрива, че по време на фотосите на кино лентата фактически е плувал в басейн с същински разтопен шоколад.

Героят, който ще изиграе артиста, Уили Уонка, е фиктивен от Роалд Дал, написал детския разказ " Чарли и шоколадовата фабрика " през 1964 година Книгата наблюдава историята на Чарли Бъкет - оскъдно момче, което печели златен билет за обиколка на известната шоколадова фабрика на Уонка.

Историята и преди е била пресъздавана за огромен екран. Филмовите акомодации включват " Уили Уонка и шоколадовата фабрика " от 1971 година с присъединяване на Джийн Уайлдър като Уонка и " Чарли и шоколадовата фабрика " от 2005 година на режисьора Тим Бъртън и с присъединяване на.
 Wonka, Роуън Аткинсън, Оливия Колмън, Тимъти Шаламе и какво знаем за предисторията на
Мистър Бийн по следите на шоколада

Каква роля поема Роуън Аткинсън

Wonka се чака да тръгне по кината на 15 декември 2023 година, написа Variety.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР