Нареченият крадец и лъжец от Серина Уилямс главен съдия на

...
Нареченият крадец и лъжец от Серина Уилямс главен съдия на
Коментари Харесай

Охуленият от Серина Уилямс съдия получи извинение. Не от нея

Нареченият " апаш " и " измамник " от Серина Уилямс основен арбитър на финала на US Open Карлос Рамос е получил опрощение. Но не от победената от 20-годишната Наоми Осака американка, санкционирана поради държанието си на мача, която и след него продължи с обвинявания към Рамос в сексизъм. То пристигна от президента на американската асоциация по тенис Катрина Адамс, която бе измежду един от най-острите му критици поради трите санкции, които наложи на носителката на 23 трофеи от Големия шлем, написа Daily Mail.
 Може ли просто да я оставите да победи? Карикатурист осмива Серина Уилямс след US Open  Глобиха Серина Уилямс за държанието ѝ на финала на US Open
Португалският арбитър наказа Серина с: предизвестие поради препоръки от треньора ѝ Патрик Муратоглу; точка за противничката ѝ поради строшена ракета; гейм за съперничката ѝ поради излятата словесна гняв от американката. След мача 36-годишната тенисистка го упрекна в сексизъм, тъй като мъжете не били наказвани, когато трошат ракети и наскърбяват съдиите, а дамите били. Женската тенис асоциация популяризира позиция, в която застана на страната на американката.

По-късно обаче излезе и статистиката, която сподели, че обвиненията в сексизъм не са основателни: наказванията към мъжете, които изпускат нервите си по този метод на корта са доста повече, в сравнение с към дамите.



Катрина Адамс

В четвъртък Карлос Рамос излезе на корта, с цел да управлява мач за първи път след трагичния конфликт със Серина Уилямс. По време на дуела в Хърватия той бе сниман да приказва с Катрина Адамс, а очевидци на диалога описаха, че са я чули да споделя " Съжалявам " заради реакцията си във връзка обвиняванията към него на Серина Уилямс в сексизъм, написа вестникът.

Разговорът, извършен преди полуфинала на Davis Cup, съответства с приемането на данните за наложените санкции за последните 20 години на шампионатите от Големия шлем. Те изрично опровергаха изказванията за незаслужено отнасяне на дамите по отношение на мъжете от съдиите.

Карлос Рамос ръководеше мача, в който Марин Чилич победи Франсис Тиафо 6-1 6-3 7-6 (7-5). Проблеми при ръководенето му нямаше.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР