Нарече момчето, разхождано в пловдивски мол като куче, келешче, което

...
Нарече момчето, разхождано в пловдивски мол като куче, келешче, което
Коментари Харесай

Емили Тротинетката: Ние сме жертвите в клипа с вързаното момче

Нарече момчето, разхождано в пловдивски мол като куче, " келешче, което лъже цяла България "
Ние сме жертвите в този клип и чакаме да бъдем оневинени, момчето единствено си постави каишката на врата, разгласи познатият като Емили Тротинетката Даниел Йорданов при старта на делото за клипа с вързания като куче юноша Денислав Димитров. Тротинетката, Тошо Чалъков-Куката и Петко Караилиев-Чеченеца са упрекнати в безчинство на обществено място и с извънреден цинизъм, откакто на 3 април снимаха в пловдивски мол видео, в което момчето лази по земята като куче, а тримата му подмятат разнообразни предмети.

" Няма да се признаем за отговорни, по какъв начин да го създадем, като не сме, момчето единствено искаше да взе участие в клипа и даже е дало 20 лева за това. Денислав е желал да стане прочут като нас и да забогатее, тъй като знае, че изкарваме по 5000 лева от едно присъединяване ", съобщи Тошо Куката. А Чеченеца добави, че не са правилни тиражираните изказвания, че Денислав има специфични просветителни потребности, имало експертиза, която доказвала, че той е изцяло естествен. Дали това е по този начин, ще стане ясно в хода на делото, през днешния ден то беше отсрочено поради отсъствието на юристите на Тротинетката и Куката. 

" Хората не престават да имат вяра на някакво келешче, което лъже цяла България и ни опетнява без нищо. Той имаше култ към мен и даже искаше аз да го удрям с бич, само че аз му споделих: Това към този момент е извратено, няма по какъв начин да го направя ", добави Емили Тротинетката. Тя се закани да съди България в Страсбург за задържането си. Тримата с Куката и Чеченеца изкараха по към 2 месеца в ареста.

Денислав Димитров пристигна с родителите си и не сподели нито дума. Баща му Димитър назова случилото се " гнусно ", а майката Добромира сподели, че с Денислав работи психолог, тъй като се усеща доста потиснат и подтиснат.

Очакванията за митинги в поддръжка и на двете страни преди делото не се оправдаха, само че в съда пристигна Милен Стаматов-Готи, който пръв разпространява видеото в обществените мрежи с засегнат пост. Той съобщи, че откакто е излязъл от ареста, Куката е притискал Денислав, като го търсил в бензиностанцията, в която работел. Родителите на момчето потвърдиха, само че Куката отхвърли изрично.

Според него всичко е проведено от Милен Готи, който му се обадил от прикрит телефон и му изискал 10 000 лева, с цел да приключи акцията за клипа. " Не 10 000, 20 000 лева му желаех ", реагира язвително пред " 24 часа " Милен Готи. 

Новата дата за начало на процеса е 18 септември. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР