Нарастват опасенията, че лятна вълна на Covid обхваща страната с

...
Нарастват опасенията, че лятна вълна на Covid обхваща страната с
Коментари Харесай

Симптомите на новия вариант на KP.3 Covid с нарастването на докладите за „лятна вълна“ от инфекции

Нарастват опасенията, че лятна вълна на Covid обгръща страната с нов вид KP.3, за който се твърди, че нараства. Би Би Си заяви за хипотетичен растеж на инфекциите и лечебните заведения оповестяват за растеж на приема с вируса, като по-вирулентният вид е открит в Обединеното кралство - откакто провокира огромен растеж в Съединени американски щати.

Типът KP.3 принадлежи към нова група разновидности на COVID-19, известни общо като FLiRT, импровизирано име, въодушевено от разновидностите в генетичния код на разновидностите. Те са подлиния на JN.

Вариантът KP3, който докара до увеличение на случаите в Съединени американски щати, също беше разпознат в Обединеното кралство в дребен брой. Приетите в болница се повишиха до 3,31 приема на 100 000 през седмицата до 16 юни, спрямо 2,67 на 100 000 през миналата седмица.

Агенцията за здравна сигурност на Обединеното кралство (UKHSA) съобщи, че се нуждае от „ повече данни “ за нови разновидности, с цел да разберем какъв брой тежки и заразни могат да бъдат. Приетите в болница са се нараснали с 24 проце...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР