Нарастващият антисемитизъм в американските колежи доминира в заглавията след атаката

...
Нарастващият антисемитизъм в американските колежи доминира в заглавията след атаката
Коментари Харесай

Как DEI проваля еврейските работници в ерата на нарастващия антисемитизъм

Нарастващият антисемитизъм в американските колежи господства в заглавията след офанзивата на Хамас против Израел на 7 октомври предходната година. 

Но най-старата ненавист в света не се демонстрира единствено в университетските среди, тя се популяризира и на работното място. Широко публикувано изследване от края на 2022 година измежду 1131 мениджъри по наемане на работа в Съединени американски щати откри, че 26% от експертите по асортимент на личен състав „ споделят, че е по-малко евентуално да продължат напред с еврейски претенденти “. Около 17% от мениджърите по наемане на работа стигнаха до такава степен, че признаха, че управлението на компанията им „ им сподели да не наемат евреи “.

Що се отнася до чиновниците, изследване от края на 2022 година измежду повече от 11 000 служащи от академичното списание откри, че повече от половината от всички респонденти евреи оповестяват, че са изпитвали дискриминация на работното място. И това беше преди нападението на Хамас - и съпътстващото го 360% нарастване на антисемитските произшествия в цяла Америка през...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР