Нарастващ брой барове и ресторанти планират да обслужват само ваксинирани

...
Нарастващ брой барове и ресторанти планират да обслужват само ваксинирани
Коментари Харесай

Заведенията в САЩ планират да обслужват само ваксинирани клиенти

Нарастващ брой питейни заведения и заведения за хранене възнамеряват да обслужват единствено имунизирани клиенти в оформяща се нова наклонност, откакто президентът Джо Байдън изиска всички федерални чиновници да покажат, че са имунизирани или да се подлагат на постоянни проби за Ковид-19, написа американският вестник The Hill.
Компаниите от частния бранш в разнообразни промишлености последваха образеца след директивата на Байдън, само че заведенията за хранене, от огромните вериги до дребните локални компании, побързаха да желаят доказателство за имунизация за вечерящите.
Ресторантската промишленост беше опустошена от затварянето и блокирането поради Ковид-19. Новият скок на случаите се преглежда като действителна опасност за промишлеността, която стартира да се завръща.
Те се притесняват от нов локдаун, ограничавания за обществено разграничаване, които водят до понижаване на работата и излагат на риск работните места на чиновниците. В резултат на това някои споделят, че надали е изненада, че редица заведения бързат да изискват ваксини.
"Съвсем разумно е да се изисква имунизация, с цел да влезете вътре, тъй като още веднъж излагате личния състав си на риск и ние се стремим да избегнем нов локдаун непременно и да се уверим, че клиентите ви се усещат в сигурност и няма риск те да се заразя ", споделя Анелис Гогер, помощник специалист от "Брукингс ", представен от "Фокус ".
Кметът на Ню Йорк Бил де Блазио издаде първото общо условие за цялостен един град, като задължи хората да покажат доказателство за имунизация, с цел да вечерят в ресторант, да упражняват във фитнес зала или да отидат на кино.
След известието му, кметът на Вашингтон Мюриъл Боузър сподели, че ще обмисли дали във столицата е належащо да се изисква хората да покажат доказателство за имунизация за достъп до заведения за хранене и питейни заведения.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР