Нараства недоволството на американския президент Доналд Тръмп от работата на

...
Нараства недоволството на американския президент Доналд Тръмп от работата на
Коментари Харесай

Тръмп бил недоволен от работата на Тилърсън и няколко съветници

Нараства недоволството на американския президент Доналд Тръмп от работата на държавния секретар Рекс Тилърсън и няколко съветници, в това число от ръководителя на Националния стопански съвет към Белия дом Гари Кон. Това написа в. " Вашингтон поуст ", базирайки се на източници.

Според изданието главните несъгласия на президента и държавния секретар са свързани с проблемите на американското военно наличие в Афганистан, както и с икономическата обсада на Катар и Куба.

Тръмп упреква Гари Кон в непочтеност поради рецензиите към реакцията на Тръмп по отношение на събитията в Шарлътсвил на 12 август.

" Вашингтон поуст " също по този начин написа, че " някои другари на Тръмп " считат за неминуем спора сред " избухливия " президент и началника на кабинета в Белия дом Джон Кели.

" Тежки времена настанаха за него ", цитира изданието един от приятелите на Тръмп, откакто разговарял с президента през тази седмица. " Той не харесва метода, по който медиите се отнасят към него. Той не харесва метода, по който Кели се отнася към него ", акцентира още източникът.

По-рано Тръмп към този момент беше изразил неодобрение от работата на администрацията си. По решение на президента оставка подадоха началникът на кабинета на Белия дом Райнс Прибъс, представителят Шон Спайсър и шефът на връзките Антъни Скарамучи.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР