Напусналият Славия - Златомир Загорчич, е започнал преговори за треньор

...
Напусналият Славия - Златомир Загорчич, е започнал преговори за треньор
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 планира нов трансферен удар, този път на треньорския пост

Напусналият Славия - Златомир Загорчич, е почнал договаряния за треньор на ЦСКА 1948, твърди " Мач Телеграф ". В момента отпред на " алените " е Йордан Юруков, само че капацитетът на тима и упоритостите на управлението допускат по-опитен и сполучлив треньор, който да води отбора.

Сезонът бе стартират от легендата на родния футбол - Красимир Балъков, само че след първите четири срещи бе взето решение да заеме поста на основен управител. След като в разнообразни уеб сайтове се появи информация за среща сред Загорчич и Цветомир Найденов, спонсорът на " алените " написа на стената си:

" Просто на кафе, да си приказваме за футбол и да се запознaем. Само това. Може някой ден да вземем чужденец, само че би трябвало да тестваме всички българи преди този момент. "

Загорчич напусна Славия след загубата от ЦСКА-София за състезание, а другояче сръбският експерт се трансформира в най-успешния ментор на " белите " през този век. Изданието напомня, че Заги влиза в сметките и на Левски, където отпред е Георги Тодоров, който е краткотраен вид за ментор.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР