Напусналият националния тим по волейбол Владислав Иванов отвърна на треньора

...
Напусналият националния тим по волейбол Владислав Иванов отвърна на треньора
Коментари Харесай

Владислав Иванов: Няма да преглътна да ме псуват на майка

Напусналият националния отбор по волейбол Владислав Иванов отвърна на треньора Пламен Константинов. Двамата се замесиха в скандал на мача с Белгия, в който играчът не пожела да влезе в игра, а треньорът го напсува. Иванов даде изявление, в което изрично разгласи, че на този стадий няма по какъв начин да се върне в отбора и акцентира, че Константинов не изрича сходни груби думи за първи път.

" Първото, което е, аз съм най-ощетен и няма да бъда част от Световното, на което сме домакини. 50 години не сме били домакини, несъмнено още 50 няма да сме. Това сигурно щеше да ми е последното Световно в кариерата. "  

" Дали аз имам виновност, дали нямам, дали той има виновност, дали няма, не го оправдава да се държи по този начин и да псува майка ми. Имаше над 1500 души в залата, освен съотборниците ми. Завръщане в националния тим не съществува на този стадий. "  

" Държа на името си, имам достолепие и не мога да преглътна някой да ме псува пред целия тим на майка и да ми споделя " коп*ле " и " злощастник " пред 2000 души. Държа на позицията си и моето решение не се е трансформирало на този стадий и няма да се промени. "

" Не мога да разясня каквото и да е било, желая да чуя изявлението на Пламен Константинов, желая да чуя тяхната позиция за нещата и тогава мога да разясня каквото и да е. Не съм казвал, че ще размисля. "

" Просто желая да видя какви неща ще избълват. Не желая да сътворявам спорове и не съм бил медийна персона, с цел да се тиражират какви ли не простотии. На този стадий изчаквам да чуя какво ще каже селекционерът. "  

" Първо, не беше формален мач, аз не съм отказвал да вляза на терена. Моята виновност я обясних каква е, обясних и повода, заради която споделих на моя сътрудник да влезе да играе. Не считам да разясня и да споделям, желая да изчакам тяхната позиция, дали Пламен Константинов съжалява. "

" Няма значение, тази реакция и това държание не се случва за първи път. Аз имах доблестта да кажа какво се е случило, каквото е станало, е станало. Дали единият е направил неточност, или другият, всеки бърка и си носи следствията за думите и дейностите си. "  

" Аз съм най-ощетеният от цялата работа. Никой досега не се е свързал с мен и не се е обадил. Искам да видя позицията на федерацията и на старши треньора, по-късно ще разясня какво може да стане. Не става за размисляне и оттук-нататък мога да разясня нещата, които са споделили, дали са по този начин, или не. Не трансформирам позицията си, изрично не ", съобщи Владислав Иванов пред " Дарик ".
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР