Напусналият има подозрения защо клубът се отказа от него. 33-годишният

...
Напусналият има подозрения защо клубът се отказа от него. 33-годишният
Коментари Харесай

Суарес с нова атака: Искаха да ни разделят с Меси

Напусналият има съмнения за какво клубът се отхвърли от него. 33-годишният нападател се оказа непотребен след идването на новия треньор и в последна сметка мина в.

“Имаше много спорни неща в позицията на клуба - съобщи Суарес в предаването " 90 Minutos " по ESPN. - Ако казусът беше финансов, щях да потърся някакво позволение. Ако пък беше спортно-технически, бих схванал. Но по този начин и не стана пределно ясно за какво взеха това решение. Според мен желаеха да ме разделят с. Може би са били ядосани, че двамата имахме толкоз положителни взаимоотношения. Вероятно те не са желали двамата да бъдем толкоз време дружно. Може би са желали да накарат Лео ще стартира да играе повече с останалите си съотборници. Не намирам друга причина, тъй като ние се разбирахме чудесно на терена. Двама с Меси непрекъснато се търсехме по време на мач, само че това беше за положителното на отбора.”

Уругваецът засегна и тематиката с опита на “Златната топка” да напусне “”. “Трябваше да уважат желанието му да с тръгне - уверен е Суарес. - Лео е наясно какво значи за Барселона. Той е дал толкоз доста на клуба, че не можете да си визиите. Меси би трябвало да продължи да бъде №1, да бъде на върха и да бъде благополучен. Вероятно има опция той да премине в различен тим. Но пък в случай че се усеща благополучен и пристигна ново управление в Барселона, той може да изиска да остане. Като негов другар аз ще се веселя, в случай че нещата при него са добре. Това важи и в случай че премине в различен отбор.”

Бившият нападател на и очевидно е ядосан на президента на Барса Джосеп Мария Бартомеу и се закани да показва това. “Ако вкарам гол против Барса, няма да полудея от наслада, само че сигурно ще посоча едно несъмнено място - въодушевен е Суарес. - Това, което от Барса сториха на мен, нарани както мен, по този начин и фамилията ми. Това не беше редно. Не беше редно новият треньор да идва и незабавно да споделя, че няма да разчита на мен. А това го бяха решили от управлението преди този момент. Четях пресата и знаех какво ме чака. В продължение на 10 дни знаех какво следва да се случи и чак тогава Куман ми се обади, с цел да ме осведоми, че няма да разчита на мен. Значи това е било решено доста преди този диалог, само че се чакаше той да ми го заяви. Самият аз постоянно съм казвал, че Барса се нуждае от млад централен нападател, само че те по този начин и не взеха човек, който да се конкурира с мен. От години насам обаче гледат да притеглят други нападатели, тъй като желаеха да ме изритат. Осъзнавах какво ще се случи, само че най-малко заслужавах да ми го кажат първо персонално на мен, а не да го запознат съм медиите.”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР