Напуснах поста на заместник-председател на Държавната агенция Безопасност на движението

...
Напуснах поста на заместник-председател на Държавната агенция Безопасност на движението
Коментари Харесай

Димитър Илиев: Напуснах Държавната агенция Безопасност на движението по пътищата, защото не мога да допринеса с нищо

" Напуснах поста на заместник-председател на Държавната организация " Безопасност на придвижването по пътищата ", тъй като с моето наличие в организацията не мога да дам приноса, който желая. Аз отидох там, с цел да подобряваме резултата по пътищата, само че във всяка една институция срещах огромна опозиция. В един миг се тормозих, че ще взема да допускам на тези хора, че няма по какъв начин нещата да се трансформират ", сподели автомобилният специалист Димитър Илиев в " Денят стартира ".

Той уточни съответни образци – молил се е да се постави парче мантинела на сектор на Околовръстното на София, след месец и половина поставили насип, молил се е да бъдат изправени пътни знаци на съответни места, да бъдат измити светлоотразители по магистрални мантинели, само че нищо не е било подхванато.

" В един миг взех решение, че ставам част от едно общо безхаберие и безнаказаност, а това не мога да си го разреша. Ако в другите браншове проблемите се мерят в пропуснати изгоди или загуба на пари, то тук ние броим жертвите. Аз ги претърпявам персонално ", добави Димитър Илиев.

Според него " в институциите има хора, които работят там повече от 10 години, основали са си жанр на работа и не желаят по никакъв метод да им се " разбутва кочинката ", в която си живеят ".

Вижте целия диалог във видеото.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР