Напускането на Роберто Манчини сложи началото на сериозна реорганизация в

...
Напускането на Роберто Манчини сложи началото на сериозна реорганизация в
Коментари Харесай

Три легенди се завръщат в Зенит

Напускането на Роберто Манчини постави началото на сериозна метаморфоза в Зенит. Новият старши треньор Сергей Семак е получил уверения от управлението, че ще получи задоволително средства за качествена селекция, само че тя няма да включва единствено скъпоплатени чужденци. Самият Семак има предпочитание да върне в тима някогашния капитан Игор Денисов, който през миналия сезон стана първенец с Локомотив (Москва). Той към този момент е разговарял по тематиката с президента Сергей Фурсенко и има неговото утвърждение. Предстоят обаче комплицирани договаряния с Локомотив. " Железничарите " са доста удовлетворени от Денисов и разчитат на него за идното си присъединяване в Шампионската лига.

Семак има и друга концепция - да разчита на ветерана Александър Анюков. 35-годишният десен бек не попадаше в сметките на Манчини и напролет бе пратен в дублиращия състав. Семак обаче има вяра, че някогашният съветски национал към момента може да е потребен на отбора и ще го вземе на първия предварителен лагер.
Нобель Арустамян: Евгений Кошелев вернулся в «Зенит», год проработав в «Локомотиве». Старый новый начальник команды «Зенита» — не первый возвращенец в клуб в этом году. Кошелев, Семак, Анюков. Денисов и Аршавин — следующие? pic.twitter.com/j21xV5TwbN
— Трансферы Зенита (@Zenit_transfer) 2 юни 2018 година И с цел да са още по-доволни почитателите на питерци, се чака завръщането и на легендата Андрей Аршавин. Нападателят сега играе за казахстанския Кайрат, като през предишния сезон тимът му приключи на второ място след водения от Станимир Стоилов Астана. Аршавин може да стане консултант на Фурсенко или да заеме различен управителен пост в родния си клуб.

През предходната година кариерата си приключи Александър Кержаков, който също е част от " златното " поколоение на Зенит. В момента той е селекционер на юношеския народен тим на Русия до 17 години.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР