Напускам партия Движение "България на гражданите". Причините са, че ние

...
Напускам партия Движение "България на гражданите". Причините са, че ние
Коментари Харесай

Зеленогорски проговори за раздялата с ДБГ и какви ще ги върши

Напускам партия Движение "България на жителите ". Причините са, че ние като дясна партия поддържаме кандидатурата на Мая Манолова за кмет на София. Аз съм десен политик и не мога да поддържам леви политици. Това съобщи зам.-председателят на партията Найден Зеленогорски пред bTV.

„ Ще сътворявам нов десен план “, разкри той.

Като претекстове за крайното решение, той уточни „ Въпросът е кардинален и ценностен. Ние сме членове на ЕНП, сътрудничим си с фондацията на ХДС "Конрад Аденауер ", с американски фондации и за нас, тук присъстващите, това е идея. За мен това олевяване е безусловно невероятно. За мен София би трябвало да има консолидиране към дясна кандидатура. Ако няма подобаващ претендент, сами да издигнем подобен “.

Той сподели още, че на ДБГ е трябвало да постави старания за издигането на обединен десен претендент за кмет на София, както и в цялата страна, само че за жалост тези договаряния не са се случили. Зеленогорски сподели още, че за него заслужен претендент е арх. Борислав Игнатов, по тази причина е получил поддръжката му.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР