Напушени, дрогирани и много пияни е имало на пътя и

...
Напушени, дрогирани и много пияни е имало на пътя и
Коментари Харесай

BMW лети с 230 км/ч при ограничение 110 по магистрала Европа

Напушени, дрогирани и доста пияни е имало на пътя и този уикенд
Фрапантно нарушаване на скоростните режими е открито през вчерашния ден следобяд в хода на профилирана полицейска интервенция на територията, обслужвана от ОДМВР-София. С мобилно техническо средство, на автомагистрала „ Европа “, е сниман лек автомобил с задгранична регистрация, движещ се с 229 км/ч при оптимално позволена 110 км/ч, оповестиха от Министерство на вътрешните работи. За сходно превишение плануванаъа по закон глоба е в размер на 1200 лв..

В рамките на интервенцията на Пътна полиция през почивните дни са арестувани и шестима други извършители на пътя. Към 8.45 часа в събота, при инспекцията на лек автомобил, чиновници на РУ-Своге тествали лидера с дрегер, който отчел 1.71 промила алкохол. Нарушителят е арестуван за период до 24 часа. Около 11.45 часа същия ден от чиновници на РУ-Ихтиман е арестуван лидер на лек автомобил, карал след приложимост на канабис. По същото време в ареста на РУ-Пирдоп попаднал и водач, качил се зад кормилото на колата си под въздействието на алкохол. Към 22.40 часа в събота е арестуван и лидер от Сливница, управлявал лек автомобил след приложимост на амфетамин.

Около 0.50 часа на 10 юли, в Годеч, чиновници на РУ-Костинброд спрели за инспекция лидерка на лек автомобил. Столичанката е арестувана за период до 24 часа, откакто в издишания от нея въздух дрегерът отчел високо наличие на алкохол. Минути след 15 часа в неделния ден различен извършител също попаднал и в ареста на РУ-Ботевград. В региона на с. Новачене автопатрул подал звуков и светлинен сигнал за прекъсване на лек автомобил. Водачът не се подчинил и демонстративно нараснал скоростта, продължавайки придвижването си в посока с. Скравена, като оказал непокорство и на втори патрул, подал му съответните сигнали за прекъсване. След малко гонене лидерът е застигнат и спрян в с. Скравена, открита е самоличността му, както и тази на двамата му спътници. Проба с дрегер на 30-годишният водач от Ботевград, с криминалистични прояви, отчела високо наличие на алкохол в издишания въздух. Задържан е за период до 24 часа.

Срещу всички арестувани извършители са формирани бързи производства за осъществените от тях закононарушения на пътя.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР