Напук на всички противоепедемични мерки, зелени сертификати и глобални настроения,

...
Напук на всички противоепедемични мерки, зелени сертификати и глобални настроения,
Коментари Харесай

Ресторантьорския бранш с високи очаквания за 2022

Напук на всички противоепедемични ограничения, зелени документи и световни настроения, хотелиерския и ресторантьорския отрасъл в България процъфтява - това споделя един от най-големите ХОРЕКА търговци в България - " Кулински Комерс ЕООД ".
Само за последната година се регистрира 30% растеж в поръчките на,, и. Какво ни чака това лято съгласно търговеца?

Въпреки компликациите през 2021, другите ограничавания и прочие годината бе относително мощна, даже и съпоставена с годините преди пандемията, като може да се регистрира мощен летен сезон, както и зимен подобен. Оборотите ни за ноември и декември са скочили с близо 40% по отношение на същия интервал за 2020г, като упованията ни за актуалната са извънредно оптимистични.

Също по този начин, следим нов тренд измежду нашите клиенти - заведенията за хранене и хотелите, с които работим са повишили в пъти равнището на качество, както на оборудването, по този начин и на дребни неща като вилички и лъжички, чаши и прочие.

Забелязваме и все по-млади бизнесмени в хотелиерския и ресторантьорския бизнес, завръщащи се от западните страни с нови и свежи хрумвания, като те са подготвени да пренесат наученото в нашата дребна България.

Тези обстоятелства ни дават вярата, че следва една натоварена, само че и много плодородна 2022г в нашия отрасъл. За задачата, през миналата година работихме интензивно. Увеличихме личния състав си, установихме партньорство с доста нови международно известни марки, с помощта на което попълнихме асортимента си с доста нови артикули, както и затвърждаването на построените ни взаимоотношения с нашите сътрудници зад граница, и в България. Някои от новите попълнения са Konitz, Luigi Bormioli, Bulenergy, Maysternya, Rotoplast и други, а нови серии от към този момент одобрените марки с които работим са Amefa: Bliss, Cuba, Felicity, Manille ; Bonna - SAND, MESOPOTAMIA, SKY, SAGE, GAIA; Horecano - Bailey, Arizona ; Luigi Bormioli - BACH, INTENSO, INCANTO, AMERICA 20`s, BIRRATEQUE ; G.Benedikt - Verona и Verona Ivory.

Също по този начин стартирахме и нов ХОРЕКА портал с който целим да улесним оптимално нашите клиенти, предоставяйки им огромен набор от принадлежности с които да могат бързо и елементарно да открият най-подходящия артикул, да натрупват бонус точки, с които да употребяват огромни понижения, да правят заплащания онлайн, да получават фактура на момента, както и да получават разнообразни самостоятелни отстъпки за всички артикули.

Въпреки възходящата инфлация и брой инфектирани с COVID-19, ние сме оптимистично настроени и имаме вяра, че противоепидемичните ограничения ще оказват помощ за решаването на тази епидемиологична рецесия.

Екипът на Кулински Комерс пожелава триумф на всички Български бизнесмени, с пожелания за сполучлива и здрава 2022г.

 

*публикация

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР