Например такива като Тошо Куката, Чеченеца, Тротинетката. Техните адвокати пък

...
Например такива като Тошо Куката, Чеченеца, Тротинетката. Техните адвокати пък
Коментари Харесай

Та колко още ще чакаме за присъдите на Тротинетката, Куката и Чеченеца?!

Например такива като Тошо Куката, Чеченеца, Тротинетката. Техните юристи пък отсрочват за енти път делата на своите подзащитни посредством … болнични. Как се разболяват тъкмо по време, съвпадащо със правосъдни съвещания, е забавен български патент, приказват хората в коридорите на правосъдните институции. И се питат какъв надзор се упражнява за определяне на истинността на такива отсъствия? С съображение, тъй като правораздаването  е сфера, в която се харчат доста средства – бюджетни и по европрограми, а рецензиите на надзорниците ни от Европейски Съюз са все за работещите в нея.

Делото против Куката, Чеченеца, Тротинетката и Стоян Карапанов през днешния ден за следващ път бе отсрочено, този път за 16 юли. Тези бабаити би трябвало да носят отговорност за бруталните си дейности и снимането на гаврата им с юноша със забавено умствено развиване в един мол. Идиотското видео, в което четиримата обвинени третират жертвата си като куче, възмути естествените хора в България. Те чакат да има отмъщение поради гаврите с несретното момче.

Но за следващ път възприятието за правдивост у българските данъкоплатци бе накърнено.

Те недоумяват по какъв начин по този начин на явни виновници за едно или друго все им разминава осъждането и въздаването на правдивост. Още повече, когато става въпрос за сходна отвратителна подигравка с болен човек.

Гавра с обществото е и да се признават, легитимират и одобряват за естествени обществено известните нечестни трикове с адвокатските болнични в сходни процеси. Вярно е, че на всеки може да се случи да се разболее, само че недоверчивост буди, когато се вземат болнични от бранителите при нажежаване на събитията към някои каузи.

Искрено се надявам, че бруталността и жестокостта на четиримата подсъдни ще бъде осъдена, съгласно законите ни и че това няма да стане след двайсетина години, заради „ болнавост ” на бранителите. Защото бавното правораздаване у нас към този момент е процедура, само че то не прави работа на никого и щом не е приложено навреме, не е никакво правораздаване. Специалистите са безапелационни, че времето за решение на едно дело има съвсем толкоз огромно значение за справедливостта, колкото и крайното решение на съда.

Затова, дано мъчителите на болното момче бъдат осъдени в точния момент –

ей по този начин, изненадайте ни най-малко един път с навременна правдивост!

Човешките права на мъчения юноша са явно сгазени при този случай. Само за информация напомням, че в Европейски съд по правата на човека през предходната 2023 година против България са завършени 47 случая и са заведени 31 нови каузи. Към края на 2023 година против страната има общо 166 каузи в развой на осъществяване.

А дали да напомням, че така наречен Емили Тротинетката даже е била предлагана за „ Човек на годината ” на БХК!?

Няма, тъй като нямам доверие, че по тази причина на някой може да му хрумне да бъде номиниран човек, който се гаври и унизява друго човешко създание.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР