Напрежението в обществото, нагнетено от ината на Борислав Михайлов да

...
Напрежението в обществото, нагнетено от ината на Борислав Михайлов да
Коментари Харесай

МВР погна дясната ръка на Боби Михайлов – ето го Иван Динов, който виси с 400 бона за ток към БФС

Напрежението в обществото, нагнетено от ината на Борислав Михайлов да хвърли оставка като началник на Българския футболен съюз, откъдето цоца по 100 000 лв. на месец, извади нескрито и свързани с Боби Перуката „ предприемачи “, които също папкат от БФС.

Дясната ръка на Боби Перуката върти бизнес за сметка на БФС

След като проваленият биг необут на българския футбол беше на разпит в петък за споразумяване на мачове за черно тото, източник разкри, че и един от най-близките хора до Боби Михайлов – Иван Велинов Динов, също е на мушката на Министерство на вътрешните работи. Според данните спряганият като дясната ръка на Перуката е наемател на парк-хотел „ Бояна “ и притежател на ресторант Grande Bar & Dinner, ситуирани в базата на Българския футболен съюз в резиденция „ Бояна “ на ул. „ Витошко лале “ 18.

Оказа се, че близостта си до Боби Михайлов предприемачът монетизирал много сполучливо – компаниите му в базата в „ Бояна “ дължат 400 000 лв. за ток на футболната база, само че Иван Динов не дал и стотинка –целият харч се покрил от бюджета на БФС, с който аверът на Перуката имал подписан контракт.

За похлупак изтече информация, че против Динов имало и няколко каузи за измами.

Проверката на пък сподели, че Иван Динов взе участие в ръководството на 21 компании в областта на търговията на едро, строителство и архитектура, недвижими парцели, екологично отнасяне на боклуци, финансов лизинг, енергетика и други:

СПОРТЕН КОМПЛЕКС „ СПАРТАК “ АД – Съвет на шефовете

АУТЛЕТ БГ ЕООД – Управител

ИНТЕР КРЕДИТ ЕАД – Едноличен притежател на капитала

ГАЗ ЛОДЖИСТИКС ЕАД – Съвет на шефовете

ИНТЕР ФИНАНС ХОЛДИНГ ЕАД – Едноличен притежател на капитала

ИНТЕР МЕДИЯ БЪЛГАРИЯ ООД – Управител

ИНТЕР ФИНАНС ДИВЕЛОПМЪНТ АД – Едноличен притежател на капитала

БУЛПРОПЪРТИ ИНК АД – Съвет на шефовете

ТУР ИНВЕСТ БЪЛГАРИЯ ЕООД – Управител

БАРЕТ АУТО ООД – Управител

Реклама

Народоосвободителна въстаническа армия ДРИНК ООД – Управител

ИМАНИ ЗЕН ООД – Управител

ЛАЙВ ХАУС ООД – Управител

ПРОФЕСИОНАЛЕН ФУТБОЛЕН КЛУБ СПАРТАК-1919 ЕАД – Съвет на шефовете

КОЛОР ЛЕКС АД – Съвет на шефовете

СМАРТ ДРИНК ЕООД – Управител

БУЛ ПРОПЪРТИ ЕООД – Едноличен притежател на капитала

Ай Газ България ЕАД – Съвет на шефовете

ЕКОРЕК АУТО АД – Съвет на шефовете

ТЕРЕКС ПЕТРОЛЕУМ ЕООД – Управител

ПРОФЕСИОНАЛЕН ФУТБОЛЕН КЛУБ СПАРТАК АД – Съвет на шефовете

Схемаджията дърпа конците и във футболния отбор „ Спартак “ – Плевен, както се вижда от Търговския указател. Заради връзката си с Боби Перуката футболистите на Иван Динов се употребяват с привилегията да упражняват на националната база в Бояна.

Светлин Линев разкри връзката на Иван Динов с уредени мачове и черно тото

Преди време тогавашният младеж на „ Спартак “ – Плевен Светлин Линев разкри, че Иван Динов има връзка с уреждането на мачове за „ черно тото “. Вратарят не скри дълбокото си оскърбление от тежкото състояние на „ Спартак “. Линев не се поколеба и уточни като съществена причина за множеството проблеми на спартаклии – спонсорът по това време Иван Динов.

„ За никого не е загадка, всички го знаят. Има един човек, който не се води никакъв в клуба. Наричат го „ спонсор “, само че какъв брой е спонсор, не се знае. Това е печално известният във футболните среди у нас Иван Динов. Всички знаят с какво е прочут. Това се случи и в Плевен по време на първия му престой в „ Спартак “.

Първият тим от юношеските ни групи до 19 години, който публично бе изваден от шампионата поради уредени мачове, бе точно „ Спартак “ – Плевен.

Да караш невръстни момчета да се занимават с такива работи във възраст, в която би трябвало да се изградят като персони, е меко казано, извънредно. Нещата обаче взеха да се придвижват и в първия тим. На полусезона бяхме първи, само че по някакви странни аргументи отборът се разруши, бяха доведени нови треньори, президент и прочие Динов бе споделил, че ще гоним класиране от „ Б “ в „ А “ група, само че се оказа май, че приказва за „ А “ окръжна “, разгласи Линев през ноември 2017-а.

Връзката сред Боби Михайлов и Иван Динов прозира и зад поддръжката, която Перуката получи за нов мандат през 2018-а от Управителния съвет на „ Спартак “ – Плевен.

Инфо: narod.bg

Тагове: МВР Иван Динов БФС Боби Михайлов Боби Перуката
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР