Напрежението в МВР е съвършено основателно, но политическите маневри на

...
Напрежението в МВР е съвършено основателно, но политическите маневри на
Коментари Харесай

Румен Петков: Борисов направи на БСП най-големия подарък за последните 25 г.

Напрежението в Министерство на вътрешните работи е напълно основателно, само че политическите маневри на Българска социалистическа партия са прекомерно кухи като политическо наличие. Това сподели в предаването "Още от деня " по Българска национална телевизия Румен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 година в Плевен. Учи в... към профила от АБВ, който е някогашен министър на вътрешните работи.

Да искаш оставката на един министър на 3-4 месеца поради полицейщина е неуместно. Търсят се ходове, с цел да се покаже, че някой мърда. Това е несериозно, съобщи Петков.

Но не може и министър Радев да излезе и за мой шок да каже, че не вижда учредения да се покачат заплатите, акцентира някогашният вътрешен министър. По думите му съкращения на полицейския състав не може да се вършат, само че може да се редуцира администрацията, с цел да бъдат увеличени заплатите на чиновниците в Министерство на вътрешните работи.

Нелепо е министър-председателят да излиза и да споделя, че има 1,6 милиарда лева преизпълнение на приходите в бюджета с помощта на ефикасната битка с контрабандата, а пари за нарастване на заплатите да няма. Увеличението е закъсняло. Полицаите са сложени в унизително състояние. Властта би трябвало да си даде сметка, че не може да се гаври с служителите на реда, съобщи Петков.

По думите му е неуместно по всеки зародил проблем да се основава парламентарна комисия. Това политизира излишно проблемите. Навсякъде се основават кавги, с цел да се измести фокуса от действителните проблеми на обществото, сподели още Румен Петков.

По думите министър председателят Борисов е направил най-големия подарък на управлението на Българска социалистическа партия през последните 25 година с отхвърли на държавното управление да даде на "червените " правото на прилагане на комплекса "Бузлуджа " за 10 години. Българска социалистическа партия не знаят какво да го вършат, употребяват тематиката за помпане на мускули. Този монумент би трябвало да е на страната, той е неповторим и може да бъде трансфорат в доста съществено културно и историческо средище, уточни Петков.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР