Напрежението в лагера на Андреев заплашва да ескалира в следващите

...
Напрежението в лагера на Андреев заплашва да ескалира в следващите
Коментари Харесай

Ще остане ли жив Радо Андреев в Братя“?

Напрежението в лагера на Андреев заплашва да ескалира в идващите епизоди на „ Братя “ тази седмица по NOVA. При конфликта с Акарди, Радо съумява да го надвие благодарение на Никсън, който се появява в точния миг. Сандо обаче не желае да остави нещата по този начин и убеждава брат си, че Андреев е изменник и би трябвало да решат казуса с него като му изпратят снайперист.

Примката към Радо в допълнение ще се затегне и след срещата с арабския предприемач Карим Халаф Златния. Новият загадъчен съучастник ще бъде неудовлетворен от развоя на събитията и ще насочи съществени закани към Андреев. Ще може ли да се оправи с тежките тествания или няма да успее да излезе незасегнат от клопката на безконечния си конкурент Акарди?

Поли продължава със смелите си опити да разкрие подмолните схеми на Йосифова, като си е наумила да разбере с какво тъкмо се занимават девойките от почистващата й компания. Тя още веднъж посещава офиса на „ Детонал “ вместо Ема и се надява да открие нужните насоки, с цел да си навърже нещата и да стигне до истината. Но в офиса на Денис Топал момичето ще попадне на още по-голяма изненада, която я слага в изключително рисково състояние.

Още със заминаването на Нели, Гергана е под голям стрес. Тя за първи път в своя живот се сблъсква с компликациите, свързани с развъждането на дете, тъй като до този миг е разчитала за това на майка си. Грижата за 8-годишната Сара се оказва същинско предизвикателство за Гери и нейната неумелост в връзките с щерка й. Необмислено деяние даже заплашва живота на момиченцето, а младата майка е в потрес и не знае какво би трябвало да направи. Ще откри ли сили да се оправи с рисковата обстановка?
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР